Lauren Schmidt Hissrich, producenten och pennan bakom Daredevil, tolkar vita vargen.

I maj stod det klart att Andrzej Sapkowskis bokserie The Witcher – som förstås även är vida känd som en speltrilogi – var i full färd med att bli serie på Netflix. Sapkowski uttryckte sitt gillande och jag när en storhetsvansinnig dröm om att detta ska bli Netflix svar på HBO:s Game of Thrones.

Vi vet ännu inte så mycket om serien men enligt Variety kommer Lauren Schmidt Hissrich agera såväl showrunner som exekutiv producent. Schmidt Hissrich har tidigare varit en av pennorna och en av de exekutiva producenterna bakom Marvel-serierna Daredevil och Defenders.

Mer får vi inte veta, men vi vet sedan tidigare att serien blir ett samarbete mellan Netflix och polska Platige Image, som tidigare gjort hyllade filmsekvenser till CD Projekt-spelen, så som The Witcher 2: Assassins of Kings. När de är i farten kan det bli så här bra:

@Crankt: Netflix har aldrig släppt en serie för vuxna likt HBO gjort med Game of Thrones och Westworld. Att då tro att dom helt plötsligt kommer bryta trenden är lika troligt som Owe Boll skulle börja göra filmer som drar in Oscar. 13/12 @ClockWise: Förmodligen. 13/12 Börjar tro att vi blir trollade :) 13/12 Haha, well, jag hade också velat leva i din värld där jag slår en tärning och sen väljer från en lång lista på allt som finns tillgängligt efter tärningens resultat. Men jag har inte all tid i världen, och precis som med allt annat här i världen bildar... 13/12 @Crankt: Så du svarar inte på frågor, ger inga exempel, kör hårt med personangrepp, och påstår att JAG är den som pratar nonsens. Riiiiight. 13/12 1- Naturligtvis inte. Tror du att Uwe Boll gjorde sina filmer helt själv? 2- Vem har sagt någonting om copy paste? Det kan bli crap ändå. 3.- Inte så mycket någonting jag tror, snarare någonting jag är rädd för. 4- Gud sådant skitsnack. Så att jag ber... 13/12 @Crankt Faktum är att det finns många fler aspekter kring detta som säger att det kommer bli mediokert kiss av det hela, än vad det finns aspekter som säger tvärtom. Om vi bortser från folket som gjort DD så kan vi börja med att serien från början komme... 13/12 @Akronym: Ytlig och generaliserande analys! I klassisk internetforumanda, what else liksom. 1. Du tror att bara 1 person gör the witcher serien. 2. Du tror att hon tänker kopiera Marvel seriernas uppbyggnad till serieversionen av denna Polska bok. Ser... 13/12 Sorry pal, men din gissning är tokfel. Har sett bagge säsongerna av DD, Hela säsongen Jessica Jones, Luce cage, Iron fist och defenders. Dessutom ett par säsonger av Flash, och fyra eller fem säsonger av Arrow. Jag gillar egentligen den här typen av ser... 13/12 @ClockWise: Jag såg 3minuter av The Inhumans och stängde av sen. Får se om man orkar såsa sig igenom... Lite too soon varning på att se Ramsay Bolton dock lol. 12/12
Skicka en rättelse