Had we known back in 2010 that we would be updating our games seven years later, we would have shook our heads in disbelief.

I ett uppriktigt blogginlägg berättar Simogo, svenskstudion bakom fantastiska mobilspel som Year Walk (bilden) och Device-6, att de inte längre har vare sig pengar eller lusten till mobilspel. Simon Flesser och Magnus "Gordon" Gardebäck har tröttnat på att uppdatera sina titlar för nya Iphones och Ipads. Mycket energi har lagts på detta snarare än nya spelprojekt.

...increasingly financially unviable, tiring and unenjoyable for us to keep on making substantial alterations for new resolutions, guidelines, and what have you, as they seem to never end.

Därför har duon bestämt sig för att ta en paus från mobilspelen för att utveckla konsolprojektet med arbetsnamnet "Project Night Road". Förutom att de har en utgivare får vi inte veta något, men det ska "inte dröja för lång tid av 2018" innan de kan visa upp spelet för oss.

Konsolspel kan ju innebära en hel del. Playstation 4? Xbox One? Switch? Pc-formatet nämns inte men då just Year Walk portats till pc kanske en pc-version av Project Night Road inte är för mycket att hoppas på. I början av nästa år har vi förhoppningsvis svaret på formaten som gäller.