I går drog årets upplaga av Musikhjälpen igång, där SR, SVT och Radiohjälpen samlar in pengar till förmån för utsatta barn i världen.

Spel- och filmskaparen Josef Fares är med och bidrar. Han och hans studio Hazelight auktionerar ut möjligheten att köra igenom hela hans A Way Out innan det släpps. Inte nog med det: vinnaren får spela tillsammans med Fares och teamet, hänga med dem hos utvecklaren i Stockholm en hel dag och avsluta med en middag tillsammans.

Auktionen går av stapeln på Tradera och är igång till strax efter 11 söndag den 17 december. I skrivande stund är högsta bud 8 300 kronor.

A Way Out är Fares andra spel, efter 2013 års hyllade Brothers: A Tale of Two Sons. Det utvecklas till pc, PS4 och Xbox One och ska enligt uppgift släppas tidigt 2018. Häromdagen ryktades det ha skjutits fram till 2019, men vi har inte sett några tecken på sanning i det än. Och Tradera-auktionen talar ju emot en försening.

Musikhjälpen 2017 pågår den 11-17 december, och har i nuläget dragit in 5,8 miljoner kronor. Årets tema är "Barn är inte till salu".