Den åttonde filmen i Star Wars-sagan med undertiteln The Last Jedi har premiär idag. Det är ingen överdrift att kalla det en stor händelse i den populärkulturella sfären, och flera företag passar på att ingjuta lite Star Wars-känsla i sina produkter.

Ett sådant företag är Oneplus som nyligen lanserade sin senaste flaggskeppstelefon Oneplus 5T. I samband med The Last Jedi lanseras en specialutgåva av telefonen där både hårdvaran och mjukvaran har bestyckats med estetik från en galax långt långt bort. Telefonens vitmetalliska bakstycke är faktiskt inte inspirerat av stormtruppernas ikoniska uniformer utan något från The Last Jedi, men exakt vad ska vi låta vara osagt för att undvika spoiler-träsket.

Oneplus har skickat två paket som FZ och systersajten 99 får tävla ut. Dessa paket innehåller dels telefonen i sig, men även ett mobilskal utformat efter nya trilogins hjälmbeprydda antagonist Kylo Ren. För att vinna detta paket ska du dels svara på vårt Star Wars-quiz, och dels skriva en personlig motivering till varför denna telefon skulle förgylla din vardag.

För att vara med och tävla måste du vara medlem på antingen FZ eller 99.

Tävlingen pågår fram till klockan 16:00 torsdag den 14 december. Vinnarna utses klockan 19.