Gårdagens tävling om en Star Wars-utgåva av nya Android-telefonen Oneplus 5T gick upp samma dag som Star Wars Episode VIII: The Last Jedi, och det var många som var väldigt taggade både på filmen och telefonen. Vi har gått igenom en diger mängd felfria svar och bra motiveringar, men har till slut landat i en som passar produkten och drar i våra Star Wars-hjärtan lite extra mycket.

Det vinnande bidraget som vann telefonen i FZ:s läger var ingen mindre än @batteridriven som drog till med följande sköna bidrag.

"Jag skulle ha lightsaberljud så fort det ringde eller när jag fick sms. Så skulle jag kunna säga "An elegant weapon... for a more civilized age." när jag tog fram den ur fickan och svarade - och sen tappade den rakt i betongen som jag gjorde med min Honor8 för tre veckor sedan."

Stort grattis från hela redaktionen, kraften var uppenbarligen med dig denna gång och du får en förträfflig ersättare till din betongbekanta telefon. Förhoppningsvis går den inte samma öde som din tidigare telefon till mötes.