Saida kunde inte ha gjort det bättre.

Nu har en analytiker gjort det igen! Analyserat, alltså. Det är investmentbanken Goldman Sachs Christopher Merwin som (via CNBC) tror att det kommer gå bra för Blizzard under 2019 och 2020.

We are raising our 2019 and 2020 estimates on account of a robust multi year pipeline of games — Diablo, Overwatch 2, and a Blizzard mobile title — which we don't think Street estimates are fully taking into account.

Merwin förutspår att nästa Diablo släpps 2019 och kommer att sälja i 15 miljoner exemplar. Ännu bättre går det för Overwatch 2 som enligt analytikern släpps 2020 och säljer i 20 miljoner ex.

Siffrorna är månne inte orimliga, men gissningarna om Diablo "4" och Overwatch 2 är förstås bara det: gissningar. Själv undrar jag ens om vi får något Overwatch 2 då Blizzard kan göra "en WoW" och uppgradera spelet år ut och år in med nya hjältar, banor och andra nyheter.

Haha, kommer aldrig glömma den känslan av " vaaaaaaaa?!?" :D 15/12 Som om jag skulle lyssna på någon från Wallstreet gällande något. -_- 15/12 Precis, det jag inte gillade i storyn. En legend blev som en liten parantes i storyn om Adria/Leah. 15/12 World of Overwatch: Heroes on Offense WoO HoO! Månadsbetalning är säkert något Blizzard kan tänka sig för ett rikt universum. 15/12 RIP WC4 15/12 Göra en Dallas menar du? Ptja, man är ju rätt fri när det kommer till spel så de kan ju lika gärna göra en "pre-quel". Men håller med, att Cain skulle dö är väl en sak, men att det blev ungefär som en random npc fick sätta livet till kändes extremt ovär... 15/12 Spännande, de har ju provat en del diablo saker i Legion expansionen och frågan är om inte de har massa annat som inte kan användas i WoW utan måste användas i ett annat spel (D4?). Sen gällande loren, de kan ju göra en liten WoW att holy och the light... 15/12 Overwatch 2. Vilket skämt. Varför skulle som släppa en tvåa. Dom kommer släppa content, tids nog uppgradera grafik. Men aldrig en tvåa. Angående diablo kan dom ju släppa en prequel det kunde ju funka, så slipper dom återuppliva deckard 15/12 Mjo, det känns som en person som inte spelar spel. 15/12 Ett reskinnat Call of Duty kan man räkna med att vi "får" varje år... samt aldrig att vi kommer få se ett officiellt tecken på att HL3 är i görningen. Men ett Diablo IV vore kul iaf. Hoppas på ett mer sofistikerat spel än vad man gjorde med Diablo III... 15/12
Skicka en rättelse