Dr Disrespect glömde bort att ha respekt på hemmaplan.

Parallellt med de enorma framgångarna för Playerunknowns Battlegrounds seglade karaktären Dr Disrespect upp som en av de populäraste på Twitch. Enligt statistiksajten Socialblade ligger han på en 16-plats vad det gäller följare inom gamingsegmentet och den senaste månaden, där han bland annat besökte Dreamhack i Jönköping, haft över kanalen haft 5 miljoner videovisningar.

Via en avskalad video meddelar han dock, utan sin utstyrsel bestående av peruk och solglasögon, att han behöver ta en paus på obestämd tid för att fokusera på sin familj. Han erkänner att han varit otrogen och är märkbart skärrad under ursäkten till sina följare.

Dr Disrespect heter egentligen Guy Beahm och genom sin Youtube-kanal fick han anställning hos Sledgehammer Games år 2012 som community manager. Han bytte senare tjänst för att bli bandesigner men slutade på företaget för två år sedan för att återuppta sin egen karriär. Det var dock först i år han verkligen slog igenom.

Tack till D01tY för detta #nyhetstips!
@visten: Nja, snarare att hans skill (han är ju en duktig spelare) får sitta och kriga mot hans överdrivna markoolio/stefan och krister/dr bombay karaktär. Vilket gör att jag hellre hugger mig i ansiktet med en skruvmejsel än att kolla mer än just highl... 19/12 @visten: Ja, underhållare typ Stefan & Krister. Verkligen hög nivå på överdrivna-karaktärer-humor. 19/12 @spikes: Vet inte vad du vill komma fram till egentligen, men du lyckades få fram en bra mening. "Smaken är som baken" ;). Egentligen räcker det med den meningen. Du skriver "Han är en person som kanske är rolig i småklipp etc" Menar du att han är lite... 18/12 @visten: Tycker han påminner om det urvattnade du säger att du ogillar (tyvärr) Han är en person som kanske är rolig i småklipp etc, inte att kolla på ett par timmar i sträck (imo) Men smaken är väl som baken, att behöva spela en överdriven karaktär för... 18/12 @spikes: Vart skrev jag det "bästa"? "Bland det bästa" är nog ganska brett utslängd kommentar man använder för att beskriva nåt man tycker är bra, iaf jag gör nog det ibland. Han påminner mig om den där småsjuka fulroliggalna humorn som jag kommer ihåg... 18/12 @visten: Jag är mest fucking amazed att du inte har hittat ngt bättre att kolla på än DrDisrespect, menar... 20år har gått? Är DrDisrespect det bästa du sett i underhållningsväg eller var det bara så enkelt att du överdrev för att göra en poäng? ;) 18/12 Jag förstår inte riktigt din koppling mellan vilken typ av underhållning folk konsumerar och statusen på samhället. Vad det gäller underhållning så är det något vi människor behövt och betalat för i alla tider, enda som skiljer sig är vilken typ av unde... 18/12 Svärdslukare och magiker har en talang. En man med peruk och solglasögon och som gormar har inte det. Hade lika gärna kunnat sitta och glo på den lokala byfånen i morotsdräkt och som åker runt runt med bussen i veckorna (sant). DÄREMOT finns det många... 18/12 Nu kallade jag ingen här för id-ot=) Utan dom som skulle välja att titta på en tvåbarnsförälder i hönsdräkt som fånar sig (jag), och explicit dem! Kanske inte framgick så tydligt. Nej, men det är lätt att glida in på ämnen som berör saker omkring. Att... 18/12 En liten fundering, finns det några idrottare eller underhållare som får din respekt då? I många fall så börjar människorna i dessa kategorier med ett rent och skärt intresse, sen visar det sig att man kan tjäna pengar på det man sysslar med om man blir... 18/12
Skicka en rättelse