Istället spär man på uppgifterna om ett återtråg till WW2 under 2018.

En av veckans stora snackisar var ryktena om att vi skulle få se ett tredje spel i Battlefield-spinoffserien Bad Company. Uppgifterna kom från en youtuber som tidigare varit pricksäker gällande Battlefield 1, varför många tog dem på allvar. Nu har samma person släppt en ny video som tonar ner de tidigare påståendena, i alla fall vad det gäller det tänkta släppet. Istället menar han att det är två Battlefield-spel på gång, ett som troligen är Bad Company 3 och ett som utspelar sig under andra världskriget.

Enligt hans (obekräftade) uppgifter är det Dice i Stockholm som utvecklar det sistnämnda medan Los Angeles-studion Danger Close ligger bakom Bad Company-titeln. Den senaste titeln de hade ansvar för var Medal of Honor.

Tack till unforg0tten för detta #nyhetstips!
Lite förvånad över att läsa kommentarerna här, känns som att majoriteten är taggade på detta. Jag som växte upp med BF1942 har jag gapat efter WW2 i flera år, men nu känns det tyvärr som att det Battlefield en gång var är dött och begravet. Hoppas på... 03/01 Jag tycker bandesignen i Bad Company 2 var en av de bättre i BF-serien. Hade som några andra hoppats på en utveckling av BF2142 med både titan och rush (och conquest, GIVETVIS). 18/12 @Hipshot: Det har varit så med vapnen sedan bf3. Nä du har nog rätt i det, men det finns ett filter man kan välja som heter ”standard issue rifles” när man söker på customs games. Skulle vara kul o testa, men har dock inte lyckats hitta något game med... 18/12 Nej men jag tror du skulle bli förvånad. :) Nattsikte och dylikt bland annat! Och vapnen i ww2 är jag extremt stor beundrare av (likaså antitank kanoner/granatkastare/artilleri/flyg/stridsvagnar/halftracks etc etc) Edit: Vad det gäller modpotentialen... 17/12 @Ankh: det här är mer av en smakfråga, själv är jag färdig med World War temat och vapnen har jag inte varit en beundrare över sedan BFBC kom ut jag vet att det fanns fler vapen under WW2 som kom efter WW1 men spelmässigt kommer det troligen inte finnas... 17/12 En av 19oo talets största händelser kan inte bli uttjatad ;) Saken är den att det må ha kommit många ww2 spel, men de flesta har ett par år på nacken nu (av de bra) och därför är det väl på tiden att vi får nya som drar till nytta av dagens teknologi.... 17/12 @Ankh: tala för dig själv :) tycker att WW2 är så uttjatat, temat är mer eller mindre samma sak sedan bf1942 jag ser hellre en nutida BF komma tillbaka (ja jag vet att vi har redan haft BF4) eller bättre än det, en framtida BF med samma skala som PS2 17/12 Hellre ww2 än modern tid som är söndertjatat om något. Många inklusive mig själv har längtat efter att få ett BF 1944 sedan 1942 :). Nackdelen är ju som vanligt att det är väldigt mainstream nuförtiden i bf, så vapen specifika till vissa sidor eller ick... 17/12 Det är för att Battlefield 1 är ett jäkla fantasyspel, jag stör mig på samma sak med. Fast dom hade nog inte kunnat göra så mycket annat, då hade man bara haft en luger och ett gevär typ. 17/12 Har cod ww2 men det är kasst. Dice är de enda som kan detta! Håller tummarna att det är sant, kan bli hur kul som helst. Helst med deras fantastiska motor mjuk, fin och supernice grafik. Inte som cod mf. som är helt spattigt, ser ut som alla har ms och... 17/12
Skicka en rättelse