Nya banor, nya bilar och några svåra buggar.

Efter ett halvårs stiltje har Bugbear nu fått ur sig en matig uppdatering till Wreckfest, folkracern som har rötterna i Flatout.

Uppdateringen beskrivs som ett stort steg på vägen mot att få spelet färdigt, och lämna early access. Den innehåller bland annat åtta nya bilar (däribland framhjulsdrivna), delar av ett karriärläge, förbättrade banor, krockskador, målarmöjligheter, bättre AI-förare med justerbar svårighetsgrad, manuell koppling, prestandaförbättringar, med mera.

Dessvärre verkar patchen paja spelet för en del. På den här informationssidan ges en fetstilt varning och förslag på hur du kommer runt det.

Wreckfest missar det tidigare målet att släppas i år. Istället är det nu 2018 som gäller.

Hotfix 2 for December Update (21 dec): http://store.steampowered.com/news/externalpost/steam_community_announcements/2284879949507877978 21/12 December update Hotfix (20 dec): http://store.steampowered.com/news/?appids=228380 20/12 När jag köpte spelet som Early Access på Steam, då det bara hette "Next Car Game", så fick jag tre DLC-"Föremål": Wallpaper, Exclusive car och Soundtrack, "Införskaffat", Tillagd 2014-01-31. Men efter några uppdateringar och patcher efter att det bytte... 17/12 Undrar också vad som hänt med spelet. Köpte en förbeställning av det innan det kom ut på steam och fick tillgång till en sneakpeak som typ var ett teknikdemo. Det hade grym kaross skada och i övrigt skön känsla. Hade väldigt roligt med det. Men det känn... 17/12 @Molotov: Man får aldrig riktigt veta vad som händer bakom kulisserna hos Bugbear. Jag spontanköpte spelet då det fanns på Steam då jag älskade deras tidigare Flatoutspel. Då Next Car Game lutade åt ett mer folkrace istället för ett "partyspel" där man... 16/12 Var det inte dom här som gjorde Flatout 1 och 2, varför misslyckas dom nu så som det verkar när man läser allt om spelet. har undvikit det pga jag i regel undviker EA spel. 16/12 Flatout <3 16/12 Ja, jag håller med i allt! Tyvärr... Spelet var som bäst och roligast 2014. Grafiken och körkänslan. Trist att de förstört det. Det känns inte längre som samma spel. 16/12 @autograph: Exakt samma för mig med virusen. Spelet har blivit rejält nedgraderat de senaste uppdateringarna på många punkter. Även HUD/UI är låst till 16:9 i senaste uppdateringen. Soft-body damage modellen var från början bättre. Hjulen kunde flyga... 16/12 När jag uppdaterade Wreckfest igår så fick jag tre virusvarningar i AVG. Men jag gjorde undantag för dessa, och hoppas att det var false positive. Spelet gick i alla fall att starta och spela för mig. Såg ingen större skillnad i grafiken efter patchen.... 16/12
Skicka en rättelse