Testversionen av Playerunknown's Battlegrounds till Xbox One är ute, och prestandan är riktigt dålig. Eftersom kass framerate är uppfinningarnas moder har folk klurat ut ett sätt att stabilisera den svajiga frameraten.

Genom att stänga av Xboxens capture-funktion, som låter användaren spara den senaste stundens spelande i videoform, blir frameraten markant jämnare, det uppger användare på Reddit. Om du vill testa går du till konsolinställningarna (håll in Xbox-knappen och leta dig fram), sen "All settings", "Preferences", Game DVR & Streaming" där du bockar ur "Allow broadcasts".

Annars släpptes en patch till Xbox One-versionen klockan 10 i dag, och changeloggen förtäljer att prestandaförbättringar är en av punkterna. Samtliga ändringar i listan nedan.

I morgon släpps version 1.0 av Battlegrounds till pc, efter nio månader som early access-spel. Xbox-versionen är som sagt en väldigt tidig testversion, och patchar kommer förhoppningsvis fixa många tekniska problem framöver. Om du vill ha en finslipad upplevelse väntar du förslagsvis med att skaffa konsolversionen.