Nej, vi skojar inte.

Tidigare i dag berättade vi att det släppts preliminära systemkrav för Squadron 42 (den storydrivna och stjärntäta kampanjdelen av Star Citizen). Och tidigare i kväll tänkte utvecklaren streama de första gameplay-sekvenserna från Squadron 42, men på inte alldeles okänt Star Citizen-manér har det hela försenats.

Tekniska problem är orsaken, får vi veta via besök i Twitch-kanalen. Lyckligtvis verkar det gå snabbt att fixa, för ny tid är redan tillkännagiven: klockan 21 i morgon kväll gör man ett nytt försök. Det ger dig ett dygn att försöka luska ut om Mark Hamills karaktär blinkar eller ej i teasern.

Jo jag trodde det var det som var min poäng 24/12 @Aletheides: Jag ryckte loss den meningen som jag quoate'ade med fokus på den meningen och jag kan hålla med om att det jag sa är inkorrekt till resten av ditt inlägg, samtidigt som jag menar att utan Illfonic hade nog all spelmekanik blivit lite tråkig... 22/12 Aah, på så vis. 22/12 Det kunde de ha gjort. Men förklaringen de gett är att de kommer ha devs etc tillgängliga via spectrum chatten under och efter streamen förfrågor etc och skulle de schemalägga det några timmar senare för att fixa problemet de hade så skulle det fungera... 22/12 Om det bara rör sig om ett vanligt ATV-avsnitt så känns det väldigt onödigt att skjuta upp det. Chatten i Twitch brukar ju ändå vara omöjligt att läsa, så de kunde lika gärna ha lagt upp det på Youtube. 22/12 @Hajfena: Din berättelse är dock inkorrekt. Illfonic togs in för att hjälpa till att få ut FPS modulen tidigare då de hade erfarenhet av att släppa FPS spel på Cryengine platformen. Detta så CIGs kärnstudior kunde fokusera på SQ42 samt rymd delen av SC.... 22/12 Tja, dealen från början har ju varit att alltid göra om, göra rätt istället för att hålla på deadlines. Att Chris Roberts skulle få utveckla spelet i fred från publishers och deras aktieägare, som på den gamla goda tiden med Origin innan EA köpte upp... 22/12 2 år efter en lyckad kickstarter, där vi fick höra om Redacted ett år senare, som sen i slutet av 2014 visade sig vara Illfonic (https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14265-Meet-Illfonic-The-FPS-Team). Sen skotades allt de gjort och... 22/12 @Bojkott: Det är dock ingen livestream utan en förinspelad AtV episod. https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/7ldzmt/some_clarification_from_cig_regarding_the_delay/ 22/12 @mrpijey: Som någon skrev tidigare. CIG frågade backers om de skulle använda de pengar som kom in för att vidga visionen till det bästa spel de kunde göra. Folk röstade ja. Det är precis det som de just nu gör. Så det första släpp datumet gällde ett hel... 22/12
Skicka en rättelse