Rise of the Tomb Raider King introducerar skelettkrigare och andra missnöjda benrangel.

För en vecka sedan släpptes gratisuppdateringen The Laboratory, som utökade inställninsgmöjligheterna i Total War: Warhammer 2:s costum games, men i slutet av januari är det dags för första betal-DLC:et. Rise of the Tomb King introducerar en helt ny ras skelettkrigare som härstammar från det stora människoimperiet Nehekhara.

Som du kan se i trailern är de inte så levande längre och de verkar väldigt inställda på att sprida sitt döda tillstånd till alla andra som står i vägen, i filmens fall ett gäng oaktsamma alver. Ordinarie pris är cirka 175 kr men under Steam-rean dras 10 % av.

Tack till zumo för detta #nyhetstips!
Som jag har förstått det så är tvåan "de levandes värld" för i trean kommer döden. Chaos kommer nog att splittras på de olika Gudarna, Ogres som du säger kommer nog också med. Chaos dwarves, elves, etc... Merceneries. 23/12 Tror minsann att jag kan ha varit lite oklar i mitt tidigare inlägg. Menade såklart inte att DLC borde åka i soptunnan utan snarare att jag inte riktigt längre vet vilka faktioner kommer vara dragplåster för det tredje spelet. Tomb Kings hade enligt mig... 23/12 Kära FZ, älskar er, o väldigt glad över att ni att rapporterar om TW:WH2, men felstavningssök är inte alltid er styrka. Skämskudde på stavningen på custom, som stavades costum där i början av inlägget. Utöver det tycker jag precis som snake o de andra... 23/12 Riktigt trevligt med denna. Fattar inte varför folk gnäller över att det är en Dlc!! Får ju tänka på att alla dlc man inskaffat i 1:an å 2:an följer med till 3:an.. Så det är ett rimligt pris åxå då ju. Allt kan inte vara gratis 22/12 Tänkte just säga det, DLC-fraktionerna är ju egentligen ännu större än de som är del av huvudspelet då de utöver att integreras med den stora kampanjen också brukar få en egen. Så jag räknar med att Tomb Kings faktiskt mår ännu bättre som DLC snarare... 22/12 Jag tycker rostern ser rätt så imponerande ut. https://i.imgur.com/jiT8B8a.jpg 22/12 DLC-faktionerna är ju lika "stora" som grundfaktionerna. 22/12 Har längtat efter Tomb Kings! Tråkigt att de kommer som ett DLC dock =( 22/12 Rätt så besviken över att Tomb Kings hamnar i ett DLC. Hade hoppats på att de skulle vara en av de större raserna i den tredje installationen av spelet. 22/12
Skicka en rättelse