Se en dryg timmes gameplay från Squadron 42.

Alldeles nyss började Cloud Imperium Games med Chris Roberts i spetsen streama gameplay-material från Squadron 42, den numera fristående singleplayer-delen av Star Citizen.

Först, en dryg timmes ingame-material från pre-alpha-versionen av spelet:

Sen, hela streamen, med kommentarer av Chris Roberts och de andra i teamet.

Watch live video from Star Citizen on www.twitch.tv

Tanken var att streamen skulle ha sänts i går, men i sista stund ställdes den in på grund av tekniska problem. I dag gick det som synes bättre.

@OddGreen Spelet är oerhört RAM krävande. Så skall du ge dig in i det så här tidigt i utvecklingen så bör du se till att du har en maskin som klarar driva spelet. 16GB ram är på gränsen och skall man ha en spelupplevelse som inte laggar tack vare din... 27/12 @rmpyro: yes, ok. Har redan extra credits, men tack! Väntar och ser. 27/12 Spelet laggar väldigt mycket just nu så jag skulle nog vänta tills det kommer någon patch som fixar lagg problemet. När man hamnar på en ny server så ligger man på runt 70-50 fps, men sen när det börjar komma in flera spelare så sänks fpsen till 15, kan... 26/12 Någon här som lirar Star Citizen? Funderar på att köpa det, vet vilket paket etc jag ska ha isof men är det värt att köpa nu? 26/12 Nu vill jag inte vara sån men Squadron 42 är helt och hållet ett single player spel så ingen risk för att bli "farmad/gankad" av andra spelare :) 26/12 Fösta månaden man spelar det kommer man säkert bli farmad av $300+ skepp som dem säljer på sidan. Men vi får väl se, mycket skeptiskt som jag är med det mesta dessa dagar, man börjar bli en gammal å sur gammal gubbe :D 26/12 Polering för "kul" kommer senare. Just nu handlar det om att få funktionaliteten på plats. Sedan kommer putsning och justeringar samt de extra element som gör spelet roligt. De har specifikt kommenterat att de kommer polera för att göra saker underhålla... 26/12 Nej. Sent 2018 kommer det inte att vara färdigt. Det fattas för många typer av assets som planeter, stationer, NPC:er, skepp etc. fortfarande som de säkerligen vill ha med i kampanjen. Det är svårt att göra den färdigt när man inte har alla byggstenar... 26/12 Det har tyvärr varit hysteriskt tråkigt sedan man kunnat testa det. 25/12 Sent 2018 eller under 2019 verkar troligt för SQ42 Ep. Det skulle ge en utvecklingstid i paritet med tex Horizon Zero Dawn som tog 7 år att utveckla. 25/12
Skicka en rättelse