Releasen är planerad till slutet av 2018.

Kanske till och med, eh, djävligt mysigt? I maj 2015 nådde Little Devil Inside Kickstartermålet med planerad release till mitten av 2016. Men Kickstarterspel, ni vet? Det är snarare regel än undantag med förseningar. Jag minns att jag lade märke till det där och då men att det sedan föll i glömska.

Nu är det dock dags för en uppdatering. I den nya filmen får vi se en rad sekvenser från överlevnadsrollspelet och vad utvecklaren Neostream åstadkommit under det senaste året. För Inven Global berättar teamet att kampanjen ska vara ungefär 20 timmar lång, och med allt sidomaterial landar vi totalt på 80 (!) timmar. Så ska världen också vara Borderlands-enorm.

Du utforskar världen med dess skogar, öknar och bergslandskap där du studerar monster. Informationen tar du med tillbaka till din hemstad och universitet du jobbar för.

Enligt officiella sajten är release under slutet av nästkommande år planerad till bland annat pc, Playstation 4, Xbox One och Wii U. Switch, med andra ord. Det här håller vi ögonen på.

Skicka en rättelse