Overwatch-mannen tillbringade hela julafton framför en kamera utan att göra ett skvatt.

Traditioner är grunden för god julstämning, oavsett om det rör sig om strumpor fyllda med godsaker eller cosplayandet av rödklädda herrar från norr. Att skapa nya sådana är inte helt lätt men det verkar som att spelbranschen gör sitt bästa för att instifta en ny, nästan lika konstig som de att äta träkryddad fisk och kolla på Disney-filmer.

Förra året satte sig en Bioware-anställd i en läderfotölj och satt där i massor av timmar samtidigt som allt sändes live på Twitch. I år plockande Blizzard upp stafettpinnen och Overwatch-mannen Jeff Kaplan tillbringade hela julafton i en liknande sittanordning, utan att säga ett ord.

Tack till D01tY för detta #nyhetstips!
@Carl Johansson-Sundelius: Det här var förvisso under medeltiden, när vi började fira kristen jul. På den tiden hade vi ju inte klockor utan när solen gick ner (typ klockan sex) så började nästa dag så det var nog inte rörigt för de som levde då. :) Med... 31/12 @Arcadia: woa, mindblown. Måste ha varit ett rörigt system. 31/12 Skulle aldrig falla mig in då jag inte är en hedning. 31/12 @Carl Johansson-Sundelius: Rent tekniskt sett firar vi också den 25:e, förr i tiden så började alla dagar klockan sex på kvällen här i norden, istället för mitt i natten som nu. Så juldagen, som var det vi firade, började den 24:e december klockan 18:00... 31/12 Haha, bland det knäppaste jag sett tänkte jag, tills jag såg killen som sitter och tittar på killen som sitter och tittar på Nyan Cat i 10 timmar... https://www.youtube.com/watch?v=YLdxIvyWY2k 27/12 Vid 3h och 11min pratar han ju lite iaf. 27/12 Empire State Building heter en film av geniförklarade Andy Warhol. Den är åtta timmar lång, och visar ingenting annat än Empire State Building ur samma kameravinkel. Handlingen består i att ljusen i fönstren tänds och släcks! 27/12 Mjölken borde ju bli sur!? 27/12 Så det var därifrån klippet kom när han satt och tittade ut i ingenstans och fick mikrofon stativet i skallen och tappade glasögonen och sedan knappt reagerade på det annat än med en suck och en dyster blick.. 27/12 I klippnamnet står det 'Yule', som är 'Jul' anglofierat, de menar alltså uttryckligen den nordiska högtiden vi kallar julafton. 27/12
Skicka en rättelse