Vi streamar inför avtäckandet av årets bästa spelupplevelser.

Att utse årets spel är en långvarig tradition hos alla som skriver om spel men i år tänkte vi göra det på ett litet nytt sätt. Inför publiceringen kör vi en livestreamad uppesittarkväll där vi både blickar framåt och bakåt.

Även om årets bästa spelupplevelser är värda att fira vill vi också bidra till något större, varför vi parallellt med detta tänkte samla in pengar till Barncancerfonden. Vi på redaktionen har sedan vi började skriva på FZ för en halv evighet sedan själva blivit föräldrar och därför ligger deras arbete oss extra varmt om hjärtat.

Oavsett om du väljer att bidra eller ej hoppas vi att du hänger med under uppesittarkvällen drar igång strax efter 18:00. Förvänta er tillbakablickar, hemlig gäst samt en titt framåt till 2018.

Givetvis måste ni få ta åt er att ni är grymma också! Tycker ni på FZ förtjänar en stående ovation för att ha lyckats göra en riktigt bra och underhållande stream som varade i nästan 4 timmar! 29/12 Tack alla! Vilken uppslutning. Ni är grymma. God fortsättning, och gott nytt år! 29/12 @cb99: Tack! 28/12 @Grukk: Ah, nu hänger jag med. Tack :) 28/12 Måste som sen in i "matchen" också säga kanon intiativ med insamlingen! Får kika på sändningen i efterskott, och ska inte missa när det med media täckning av-skäggningen sker :) Inte mina kr som fick det att passera 10k men lite topp-upp på 20k så jag... 28/12 Jo, men med denna lösning blir det en instans av OBS som streamar till en RTMP som sedan skickar strömmen till Twitch och Youtube. Allt fungerar som vanligt förutom att man streamar till customadress. Såklart är det inte riktigt helt plug n play då det... 28/12 Exakt. Hade det verkligen varit så dåligt som många säger hade det aldrig spridit sig så organiskt. Vill minnas att man sa samma sak om Minecraft när det begav sig. 28/12 Personligen tror jag det, efter flera år av meh i fps svängen så återinförde pubg riktiga adrenalin pumpade tillställningar igen, och spel sessioner istället för några timmar till kvällar och nätter och skoj som jag får leta mig ända bort till bf1942/bf... 28/12 Alla som gjorde den här kvällen till vad den blev, tack! 28/12 Det går att lösa genom att köra dubbla instanser av OBS men tyvärr lirade det inte så bra med Stream Deck. 28/12
Skicka en rättelse