En försenad julklapp från polska klanen Veni Vidi Vici.

Idag är det inte bara fredag, utan dagen efter en extremt lyckad torsdagskväll där vi drog in över 20 000 kr till Barncancerfonden i samband med att vi presenterade årets spel. Så varför inte rivstarta morgonen med en fragfilm från Quake 2, ett spel som garanterat har en betydande roll i vår historia.

Det är polska klanen Veni Vidi Vici som på julafton i år publicerade en drygt elva minuter lång hyllning till en av deras som spelare som gick bort nyligen.

https://www.youtube.com/watch?v=nQd0hsdF5ss Samma person som har gjort filmen vinner Quakecon i Quake2 i Augusti 2017. Eliten så att säga. En av de bästa inom duel i q2scenen utan tvekan. 01/01 Jo, det är väl i stort sett helt dött på Q2-fronten i alla fall, vi är några gamla rävar som "idlar" numera.. ;-) Gört! Vi hörs. :-) 30/12 Ja, long time. Blivit mycket q2 snack senaste dagarna. Man blir sugen på att dra fram q2 igen. Hörde något om att irc var dött till förmån för discord, ska kika in på q2scene 30/12 Dåligt att det inte nämns något att den är tillägnad en spelare "pepek" som dog för ett tag sedan. Jag vet själv eftersom det va jag som länkade den på Discord.. Det tycker jag med all rätt att ni faktiskt kan ta och ändra i nyhetstexten! @squix Long... 30/12 gött mos! 29/12 Fina grejer! Min egna pakfil från den tiden är tyvärr förlorad (i alla fall i min ände), efter lite pill med Q2PRO och en random pakfil jag hittade så fick jag till det någorlunda fint, riktiga brightskins är ju iaf tvunget. Får bli trickjump-träning... 29/12 Ser ut som klienten r1q2 med ett urval från flera pakfiler. Inte varje dag man vaknar, pratar om q2 och så har fz (fragzone) en nyhet om q2 där man själv blir spawnfraggad (tuuur) Nostalgi 29/12 Da memories! Trickjumpsen! Vad är det för klient de använder idag (och i demot)? Jag har provat flera stycken men eftersom alla verkar ha samma cellshading stuk på vapnen och samma skins (med väldigt få övriga moddar) så är det väl inte bara en extern... 29/12 Haha, man kan lugnt säga att spelet utvecklats sedan dess. Nästa Calle-nivå på siktandet där. 29/12 https://www.youtube.com/watch?v=UEmH6OeYXE4 Här är lite mera mys från 97 :) 29/12
Skicka en rättelse