Kraften kanske är stark med solospelarna?

Det mesta kring Battlefront II har har handlat om lootlådor och mikrotransaktioner . I svallvågorna av stormen har dock The Last Jedi-material släppts, och då även tre nya uppdrag för solospelaren.

Man skulle kunna ta för givet att det är slutet för kampanjen, men strax innan jul lät Criterion Games (en av tre utvecklare av spelet, där de andra är Dice och EA Motive) oss veta att det kan komma mer "offlinematerial". Man ska ha ändrat planerna för framtida DLC då EA och utvecklarstaben fått veta att spelarna efterfrågar mer material som kan spelas offline.

Tweeten är ett svar på en PS4-spelare som vill ha fler spellägen utan att prenumerera på PS Plus, så det behöver nödvändigtvis inte vara kampanjuppdrag utan kan vara något annat.

Vi kan ju också påminna om att EA-toppen Patrick Söderlund sagt att "storydrivna, linjära actionäventyr" inte längre är vad spelarna främst vill ha. Kanske läge att tänka om, EA?

Håller med allt, mest med character customization, saknar just det från förra spelet. Tycker det är enormt tråkigt att alla ser exakt likadana ut så hade gärna sett en djupare version av det som fanns i förra spelet på den fronten. 02/01 Mer singelplayer, character customization, lättare att få crafting parts och högre credits return så blir spelet bättre 👌 31/12 Nu sa de ju offline material, men det skulle vara riktigt ballt med ett Star Wars Battlefront Battle Royale mode, 100 spelare släpps på en gigantisk karta och sen är det bara att börja loota. Dock utan heroes såklart. 31/12 Jag och mina vänner har personligen det riktigt trevligt i spelet. En stor överrasskning för mig var Starfighter Assault som verkligen känns som ett riktigt skönt Spaceship arcade mode som man kan fastna i väldigt lätt. Att det låter underbart, ser unde... 31/12 Jag tycker bortsett från en del grejer jag gillar mindre att spelet är underhållande och kampanjen var intressant (om något för kort och inte super djupt). Finns lite meny grejer jag ogillar samt att det inte finns server listor med mera. Men gameplay... 30/12 Fråga till dom som köpt. Är spelet roligt? Alltså om man glömmer bort all drama runt spelet. Är spelet i sig "värt" pengarna ur nöjes perspektiv? Vart ju halva priset på det just nu. 30/12 Bojkottar på grund av EA’s marknadsföringsstrategi. 30/12 @ulrik.borg: Gärna, så länge det inte är EA som står för det. https://secondnexus.com/wp-content/uploads/2017/11/battlefront-2-cover.jpg 30/12 @ulrik.borg: Star Wars Galaxies 2! 29/12 Ge alla det de vill ha: Dark forces/Jedi Academy och/eller en värdig uppföljare till Kotor (Nope, swtor aint it). Till och med Force Unleashed 3 hade varit underhållande, eller ännu bättre... ....1313 29/12
Skicka en rättelse