Gott nytt spelår!

Gott nytt spelår från oss på FZ! Nyårsfirandet ligger bakom oss (om du inte tog i något alldeles extra, och till dig säger jag: GÅ HEM, DET ÄR FAKTISKT EN DAG IMORGON OCKSÅ!) och om en timme publicerar vi vår anrika lista om årets hetaste spelsläpp.

Ett nytt spelår innebär också en slags nystart i ens spelliv, och kanske rentav ett löfte man vill lova sig själv? Kanske svor du lagom till tolvslaget att springa tusen mil om dagen och gå ner miljoner kilon? Då tycker jag vi istället ägnar helgdiskussionen åt löften som faktiskt kan hållas.

Kanske vill du spela igenom det där spelet eller den där serien? Kanske vill du sluta upp med att överge spel och se alla du tar dig an från start till mål? Jag kan börja! Jag lovar att åtminstone varannan titel jag spelar ska vara en sådan jag aldrig spelat. Jag fastnar gärna framför gamla favoriter men under 2018 vill jag vidga mina spelvyer bortom det trygga och hemtrevliga.

Jag börjar med L.A. Noire, vars PS4-remaster låg och tindrade med ögonen under granen.

Jag vet inte exakt men sysselsätta mig med någonting annat än bara spel i fortsättningen. Jag tänker passa på och kanske göra 100 push ups varje dag i 30 dagar, se om man kan bli lite hälsosammare. Kanske inte blir 100 push ups till en början men det... 02/01 Jag måste försöka ta mig ur mitt Battle royale-beroende så jag får tid till att spela annat. Planerar alltid inför lediga helger att jag ska spela något nytt men sen råkar det ändå bli att jag blir sittandes med Pubg eller H1z1 dygnet runt resten av hel... 02/01 Låter kanske konstigt när man ändå jobbar på en spelredaktion men "spela mer". Det blir så lätt att jag snöar in på en titel och inte hinner känna på andra släpp. 02/01 Jag har börjat med att försöka hålla mig till ett i taget och att inte köpa för många spel som bara blir liggandes. Blev nyss klar med Horizon Zero Dawn Frozen Wilds så nu väntar Assassins Creed Origins äventyr! 02/01 Skall ha som mål att klara ett spel minst i månaden och dra ner på evighetsspel som känns lite väl bortkastad tid just nu 02/01 Jag ska spela klart ett dark souls spel, har spelat igenom typ 70% Av ettan och tvåan, började spela trean över jullovet. Hat nog kommit ca 50% ska bli klar med det. Sen så ska jag klara cup head också. 01/01 aldrig sluta spela. det är alltid mitt löfte =) 01/01 Att jag ska börja spela/spela klart spel jag köpte för flera år sedan, innan jag köper nya. Glhf. 01/01 Inga löften och ingen ångest över brutna löften. 01/01 Att ta tag i backloggen... Hade velat ha ner den till iaf tvåsiffrigt men det är inte längre möjligt under ett års tid ens om jag inte skaffar ett enda spel till under året. Ett rimligt mål för året får bli att komma ner under 200 ospelade spel som vänt... 01/01
Skicka en rättelse