Äntligen fick de användning av gamla trailers till Starcraft: Ghost.

Blizzards kommande hjältesläpp till Heroes of the Storm baseras på firebat-enheterna från Starcraft-serien. Blaze, som han döpts till, är en warrior-klassad hetsporre vars förmågor såklart kretsar kring eld.

Den kanske mest intressanta spelmekaniska förmågan kan han välja vid nivå tio, en bunker som rymmer hela laget och som tillfälligt skyddar dem mot fiendernas attacker. De initiala reaktionerna från insatta spelare menar att han inte är mycket till tank och att de ser fram emot ett halvår av bans i tävlingsmatcher innan han nerfas.

Oavsett hur Blaze kommer att passa in metaspelet kan vi glädjas åt att Blizzard återanvänder ett klipp från en gammal Starcraft: Ghost-trailer under hans introduktion.

Vill du se honom spelas i matchsammanhang har Grubby publicerat en video från testservrarna.

@keffkebab: hehe. 05/01 @Carl Johansson-Sundelius: you and me both, you and me both :) 05/01 @keffkebab: Så kommer en såndär tråkgubbe som jag och pepprar ihjäl dem med Raynor. 04/01 @Carl Johansson-Sundelius: Det känns väl nästan så att det har blivit deras försäljningsplan. Ny hjälte släpps OP, kidsen måste ha den för den är så bra. Pengar byter ägare. Lagom till nästa gubbe nerfas hjälten och ny OP hjälte släpps. 04/01 @Akronym: två olika diskussioner :) Många anser att warriors bara ska vara tanks, och inte dps. Förstår inte riktigt detta då jag gärna spelar Anub eller Sonya med skadefokus. Plus det @dunnz sa. Also, nu blev jag sugen att lira Hots igen. 03/01 Det kan vara så att han överpresterar på andra områden(som att göra skada) men underpresterar på sin faktiska roll, att tanka. Resultatet kan ju vara att han gör mycket skada samtidigt som han tål mer än andra dps hjältar. Inte kört gubben själv men har... 03/01 @Carl Johansson-Sundelius: OK, förstår detta. Men det jag fortfarande undrar är varför en tank som inte är så mycket till tank skall nerfas? Jag menar, balansändringar i all ära, men om han inte är mycket till tank så borde han väl snarare buffas. Eller... 03/01 @Akronym: Tyvärr har det väl varit så att en del nya hjältar varit obalanserade, och därför nerfats. 03/01 Varför tror de att han skall nerfas om han nu inte är mycket till tank? Var inte "att vara en tank" hela grejen med bunker förmågan? Keep in mind please - Jag har aldrig spelat HotS 03/01
Skicka en rättelse