Monstren kommer attackeras från tre håll innan året är slut.

Spelåret 2018 inleds på allvar med Monster Hunter: World till PS4 och Xbox One den 26 januari. Nu står det också klart ungefär när pc-versionen landar. Någon gång i höst ska det vara dags att dräpa monster också med mus och tangentbord om man så vill.

Det berättar producenten Ryozo Tsujimoto i en video, dock utan att gå in på fler detaljer. Däremot säger han kort att konsolversionerna kommer förses med nya monster utan kostnad efter releasen.

@Megagurra: Nope, prövade första monstret solo, tyckte styrningen och kameran var helt värdelös. Attackerna var långsamma och tråkiga och enda monstret gjorde var att rulla och ramla på rygg och sedan springa iväg efter man nästan dödade det och man fic... 08/01 Gött. Det här kommer skjutsa på HDR implementationen på PC! @Rydell1986 Provade du också att ta ner ett nästintill odödligt monster med ett gäng vänner och förberedelser? 05/01 Okay vi tycker olika helt enkelt. Jag tycker inte att det är ovanligt och du tycker att att vänta 3 - 4 månader är vanligt men att vänta ytterliggare 4 är jätte skumt och tro av att något är fel när sådant händer hela tiden. Nej jag fick aldrig intrycke... 05/01 Skillnaden är som jag alltid sagt, då var det inte en bekräftad release. I Diablos fall så var det inte bekräftat tills senare att det skulle komma till konsol (Februari 2013, släpptes maj 2013), inte heller till State of decay gällande PC release. Båda... 05/01 Ssssch 04/01 Men för i hela helvete....... i höst?! 04/01 Prövade i betan i en halvtimme, stängde av och avinstallerade det. Ett riktigt sömnpiller till spel 04/01 Okay då ger jag dig ett till exempel. Diablo 3 släpptes till pc maj 2012 och till konsol september 2013 och augusti 2014. Redan januari 2012 tweetade blizzard att Josh Mosquiera var lead designer för Diablo 3 console project och februari 2013 blev det... 04/01 Nier släpptes drygt 10 dagar senare till PC. Arkham Asylum släpptes knappt 2-3 veckor senare till PC. Red Fraction 3 släpptes lite mer än fyra månader senare till PC. Dirt 2 likaså släpptes cirkus tre månader senare till PC. Skillnaden på dina exempel... 04/01 Förutom att de var det. Mass Effect är enda av de jag nämde som inte var bekräftade och angående GTA V, var det någon som på riktigt inte trodde det skulle släppas till pc? Jag håller inte med dig. Det är många utvecklare som prioreterar konsol release... 04/01
Skicka en rättelse