Förhoppningvis får vi veta framtidsplanerna för Switch.

Nintendo lämnar ett fullständigt fenomenalt 2017 bakom sig, med en ny konsol som säljer bra och ett Zelda och ett Mario som hör till historiens mest hyllade spel. Nu undrar alla – vad ska de göra härnäst?

Förhoppningsvis ger japanerna svar i nästa Nintendo Direct-stream. Den tros vara nära förestående, och en påstådd läcka hävdar nu att den går av stapeln den 11:e, alltså nästa torsdag.

Sant eller ej lär vi får besked om inom kort.

Om du får välja fritt – vilket är nästa Switch-spel från Nintendo?

Nej det är förvisso sant men inget av de spelen lockar, känns typ barnsliga (alltså inte min smak bara dårå). Har dock alltid vart sugen på att testa ett riktigt JRPG, eftersom jag aldrig gjort det, så funderade länge på Xenoblade 2. MEN så föll iställe... 05/01 Hoppas detta stämmer för lite information vad de tänkt sig 2018 behövs. Nu vågar jag inte ha några jätteförväntningar men ett nytt Animal Crossing skulle ju vara fint! Men om de bara visar de upp fler gamla WiiU-spel istället för nya spel så vet jag int... 05/01 @ClockWise: Jag spelar mest på tvn med pro controller och om jag spelar i soffan så bullar jag med kuddar som man kan vila armarna på, då funkar det hyfsat för mig. Har aldrig tyckt om handhållet, men det verkar väldigt manga andra göra.:) 04/01 Inget av de spelen intresserar mig, tror det är fel på mig och inte konsolen helt enkelt. Men håller med @lasselason om att den är oergonomisk handheld, får också ont i handen efter 30min eller så. Därför rör jag den aldrig :( ibland tar jag fram den... 04/01 @elfgaard: Du kan inte spela Xenoblade 2, Mario Rabbids Kingdom Battle, Golf Story, Splatoon 2, Fast RMX, ARMS, Fire Emblem Warriors mm på nån annan konsol. Att spela Mario Kart eller Zelda vart man vill gör ju inte ont det heller. Skyrim, Doom, LA Noir... 04/01 @ClockWise: Håller med dig, vet inte vad jag ska med konsolen till riktigt. Har Zelda (som resten av världen) och Shovel Knight, that's it. Har inte klarat ut någon av dem. Skulle kunna tänka mig nya Mario men annars finns ju bara spel som.. ja redan... 04/01 Game & Watch var ju kul när man var 3. 04/01 Suck...har inte kommit igång med mitt switch ännu trots att jag köpte det på release-dagen. Tycker spelen är så dyra och extra kontroller är galet dyrt också. Men om ett RPG i Pokémon-style kommer..då....då jävlar ska det spelas. Så hoppas höra mer om... 04/01 Nintendo Switch PlusPlus? :) Extra tyst, bättre batteri och ljudingång? Reptålig 04/01 Mario Kart 9 eller nya DLC till MK8! Är en Wii U ägare och kört MK8 rätt mycke. Köpte nyligen en Switch motvilligt och har givetvis MK8 Delux, men det känns trist att köra samma banor igen, hoppas på nytt snart. 04/01
Skicka en rättelse