EA skämtade. Moddarna levererade.

EA påstod att skälet till varför de ökända lootlådorna i Battlefront II inte innehöll kosmetiska prylar var för att man inte kan behandla Star Wars-kanon hur lättvindigt som helst. Blake Jorgensen:

Not to mention you probably don't want Darth Vader in pink. No offense to pink, but I don't think that's right in the canon.

Drygt en månad senare finns Darth Vader i rosa, signerad moddaren Destauch, och som du kan ladda ner via NexusMod. Jorgensen sade också att "Darth Vader i vitt är inte rimligt" så därför finns han även i vitt med varningstexten: "WARNING! MAY BREAK CANON!"

Om du är villig att ta den risken väntar dock vita och rosa Vader på dig. Gömt i Battlefront II finns också anpassningar av karaktärer, vilket förstås är en pikant detalj.

Helt sjukt att dem skriver om ett spel som är relevant och fortfarande rätt nytt. Förjävligt. Att dem ens vågar. 05/01 Ingen kommentar. ;) /onto Mörkröd dartis hade kanske funkat iaff. 05/01 Jag har kompisar som inte alls är insatta i det som har hänt utan köper spelet nu och tycker det är grymt kul! Ilsket är Nice, men känns också lite blå/rött piller varning. Samtidigt som action och fps spel måste mäta sig mot pubg för att det ska va int... 05/01 Där har varit mycket blåsväder runt titeln och givetvis finns det dem som vill läsa om det. Jag är en av dem, och hoppas att FZ snappar upp varje liten detalj. 05/01 @Filip: Nja. Det enda osmakliga med Battlefront 2 är EA’s hantering av spelet. Och Aftonbladet hade skrivit: ”Expert: superspelet slår tillbaka” Samt: ”Klicka här för att se vad supermoddaren gjorde med ikoniska karaktären” Facepalm-delux lät dock bra,... 05/01 Högst osmakliga artiklar ni publicerat om Battlefront 2 på senare tid, dem börjar kännas som betald marknadsföring. Det är en död titel, majoriteten har redan sagt sitt och era artiklar får er att börja likna Aftonbladet och Nyheter24. Det är inga föreb... 04/01 Och visst är det ändå bara en själv som kan se rosa Vader(?) 04/01 Men kan man modda i Battlefront2 i multiplayer? 04/01 @1337Figaro: jag tror de flesta inte bryr sig om "spelpolitik" utan köper spel utan att tänka särskilt mycket om vad som pågår bakom kulisserna. På gott och ont. Ibland är ju gaming communityt överdrivet kritiska och tycker att allt ska vara gratis. Ibl... 04/01 @1337Figaro: tyvärr gör majoriteten det. Samma i politik. 04/01
Skicka en rättelse