Här hittar du hela schemat.

På söndag går det årliga speedrunningevenemanget Awesome Games Done Quick av stapeln. Tillställningen lockar proffspelare över hela världen och samtidigt samlas pengar in till välgörande ändamål. Under veckan kommer vi att få se spel som Splatoon 2, Hollow Knight och Resident Evil 7 klaras av så snabbt som möjligt. Listan av spel är lång och det fullständiga schemat hittar du genom att klicka här.

Senast i somras slog Awesome Games Done Quick nytt donationsrekord då evenemanget lyckades samla in motsvarande 15 miljoner kronor till organisationen Läkare utan gränser. Det återstår att se om rekordet kan knäckas ännu en gång under veckan som kommer. Fram till dess hittar du några av höjdpunkterna från förra årets evenemang här nedan.

Njut av spelen, samhörigheten och skrattet, och skippa att donera = problem solved. 07/01 Donationerna följer alltid samma mönster. Här är nån som gjort en generator: http://taskinoz.com/gdq/ 07/01 Tragiskt nog stämmer detta. Doctors without borders var något jag donerade till varje månad tidigare men när det kom fram till vad de gjorde för att stödja illegal massinvandring var jag snabb med att att sluta donera 07/01 Ska försöka formulera detta så försiktigt jag kan. Donera endast till SGDQ om du är för massinvandringen till Europa eftersom "Doctors without borders" har en stor fot inblandad med båtarna som tar migranterna hit. 07/01 @Nioreh: instämmer kommer inte donera en spän så länge de skall donera till den där skit verksamheten. Men vi vet alla varför det är för att pengarna går tillbaka till arrangörerna i form av löner från present cancer foundation. 07/01 Eller att volontärer arbetar gratis, därav att de är volontärer. Sen håller jag med, utan Super Metroid så känns det bara fel. Däremot ska jag kolla på när Endy kör så får han visa vart skåpet ska stå och visa Sveriges stolthet, och ja Dxtr är också där... 07/01 @Cane: Du vet hur det är man blir inte rik på att vara givmild. Hur som ett gdc utan Super Metroid är rätt fake i alla fall. 06/01 Problemet är att de har en bra del med PFC. Tror PFC ger GDQ 20 eller 25% av förra årets indragna pengar för att kunna hålla nästa års event och GDQ har varit smarta att lägga fina löner på de i toppen medan alla volontärer sliter ihjäl sig för några... 06/01 Mycket tråkigt att detta evenemang, som jag verkligen gillar, denna gång väljer att skänka pengar till denna "halvt värdelösa" organisation. Nu är jag inte så insatt i deras arbete, men med det lilla jag läst om dem så tycker jag spontant att det kanske... 06/01 Det är inte bara halvt värdelöst. Det är totalt värdelöst. Speciellt när organisationen påstår att sex leder till cancer. Det har varit en del kontroverser gällande *GDQ och Prevent Cancer Foundation när det kommer till pengar. Finns några trådar om det... 06/01
Skicka en rättelse