Criterion och Electronic Arts sägs ha planer att släppa en omarbetad utgåva av Burnout Paradise för Playstation 4. Åtminstone om man ska tro en lista över planerade spelsläpp som Gematsu var först med att uppmärksamma hos en japansk återförsäljare. Burnout Paradise skilde sig från sina föregångare då det tog det klassiska Burnout-konceptet och ingöt det i en öppen spelvärld.

Men det här är inte det första vi hört om titeln. Redan i december ska spelet ha dykt upp på en lista som den brasilianska spelbloggen Gamepress uppmärksammade. Något som talar emot en ny version av Burnout Paradise är emellertid att Electronic Arts tidigare skyggat ifrån remasters och även gjort diverse uttalande där de sagt att nyutgåvor inte är av intresse för dem.

Ännu finns inga konkreta bevis för att spelet existerar överhuvudtaget, men väljer man att tro på Gematsus ord släpps spelet redan den 16 mars, då i fysisk utgåva till Playstation 4 i Japan. Vi kan däremot inte tänka oss att spelet skulle förbli Japan-exklusivt utan hoppas att vi får mer information om ett kommande spelsläpp inom kort.