Ett nytt, handfast sätt att lansera DLC på.

Snart släpps en trådlös Xbox One-kontroll med Sea of Thieves-tema i begränsad upplaga med självlysande sjörövarsymbol och kompass runt vänstra spaken för omkring 750 kronor. Produktsidan avslöjar också att de som investerar i kontrollen får DLC i form av "Ferryman Clothing Set", vilket inte beskrivs närmare men som vi får anta är kläder som passar en sjörövare.

Sea of Thieves lättar ankar till pc och Xbox One den 20 mars men kontrollen kan du börja fingra på redan den 15 februari, av någon anledning. Nåja, jag ser i alla fall fram emot att äntligen få välkomna den stora Rarecomebacken – för det här ser ut och känns som en sjörövardröm.

Tackar för detta inlägg! En är beställd nu! :D 10/01 Det här spelet ser vi fram emot.här hemma. Ungarna älskar pirates of the carribean och när dom fick se det här spelet så ville dom ha det direkt. Så det blir 3ex här hemma och ett familjecrew :) 09/01 @grollo_92: Alltså, man skulle egentligen inte riktigt märka skillnaden när man sitter där och spelar. Förutom att man har en ganska grym handkontroll, så .... vafan. :D 08/01 Deltod i de senaste två Alpha testerna och kan säga. Satan vad bra spel.. Tror PUBG kommer bli 2018 lira en kortis och Sea of Thieves kommer vara go to spelet om man vill ha äventyr med polarna! 08/01 Vid närmare inspektion så är ju de laseretsade havstulpanerna en jäkligt cool detalj! @grollo_92 Ja den är nog självlysande! Tror det är en bra idé då det kan vara väldigt distraherande med ett för starkt sken. 08/01 @Newklear: Damn vilken miss! Men du har helt rätt, självlysande. Vet ej hur jag känner för det. Coolt på sätt och vis för då kanske allt det gröna (inkl stänket) kommer lysa men förmodligen kommer skallen lysa mycket svagare än om den var i något genoms... 08/01 En LED kommer inte minska batteritiden med 10-20 minuter, tänk då vad vibratorn till exempel hade gjort för batteritiden :P Väldigt försumbart, med andra ord. Däremot så står det faktiskt självlysande, vilket brukar innebära att man använt en färg/mater... 08/01 @smuts: Låt oss säga att det är 10-20 minuter mindre för sakens skull. Efter att ha googlat lite snabbt har jag läst både 12 timmar och 30 timmar, beroende på batteri och användning och extra tillbehör som headset. I det fallet så är väl ändå 10-20 minu... 08/01 @grollo_92: Oerhört lite är vi överens om, men jag tror ändå att det summerar till ett par minuter, åtminstone. Någon får gärna rätta mig. 08/01 @Mortaigne: Tack för svar! @smuts: Nu är jag inte direkt någon expert men från det lilla jag vet om LED så är det väl att det ska dra oerhört lite ström så tror att skillnaden borde vara marginell men citera mig inte på detta, tack. 08/01
Skicka en rättelse