Basbyggande, räddningsförsök och kristallzombier.

Tänk om ... Metal Gear Survive blir ett skitbra spel? Nu finns det ju verkligen inget som talar för en succé. Premissen med co-op och kristallzombier känns oerhört långt ifrån all god smak samt Hideo Kojimas (som förresten har tagit avstånd ifrån det) politiska thrillers.

Frågan är om sex minuter från solospelandet – med crafting, basbyggande, räddningsuppdrag och ännu fler orimliga kristallzombier – får fart på hypen? Döm själva. Vi och resten av världen kommer utfärda slutgiltig dom över spelet när det släpps den 22 februari.

Ah, den där bristen på Ludvig Forsell hörs på lång väg. 09/01 Tycker det ser intressant ut: survival, zombies och singelplayer är en vinnande kombo för mig:) 09/01 Känns som dom skjuter sig själva i foten med att kalla detta ett Metal Gear spel. Ser ju inte horribelt ut (inte direkt bra heller) men bara vagt Solid och en blandning av massa andra spel. När ska publishers fatta hur internethat funkar? 09/01 Vet inte vad jag ska säga, som en blandning av MGSV o TLOU och ett halvt dussin andra spel kanske, ser inte ut att göra nåt bättre än de spelen och att de försöker med lite för mycket på en gång. Känns tramsigt. 09/01 Det ser nästan ut som att de försöker härma The Last of Us. 09/01 Kan vara mitt minne som sviker mig, men ser inte Metal Gear Solid V betydligt bättre ut? Sen är ju detta ännu ett zombiespel. Jag kommer förmodligen aldrig köpa det. Vissa få saker såg ok ut, men långt ifrån värt ett köp 09/01 Riktigt dåligt inspelad video, dom får allt att se stelt ut. Är dock hypad att spela detta med polare i framtiden, kan bli kul! 08/01 Basbyggandet såg faktiskt riktigt häftigt ut. Verkar som dom ändå har lagt ner lite ny kodning i spelet. Resten såg ut som skräp, såg inget nytt alls i själva grafiken. Om man inte spelade MGSV så kan detta nog bli ett underhållande spel i sitt eget.... 08/01 Gillar basbyggande men det här såg verkligen inte bra ut. Testar om det blir gratis, annars nej tack-. 08/01 Ser dåligt ut men I dunno, har alltid gillat basbyggande och dylikt så kanske kan vara något roligt tidsfördriv förutsatt att det inte kostar för mycket. 08/01
Skicka en rättelse