Detta är varför vi inte får ha vackra saker.

Det pratas ibland om hur negativa saker på internet får mer uppmärksamhet än de positiva, vilket såklart inte är hela sanningen då saker som spelrelaterad välgörenhet når nya höjder varje år, men att en comebacken för en notoriskt otrevlig League of Legends-spelare slår Twitch-rekord sänder såklart märkliga signaler.

Det handlar om Tyler1 som blev bannad av Riot för närmare två år sedan på grund av sitt beteende i spelet, vilket bland annat innefattade häcklande av andra spelare, kontoköpande och avsikligt matchförstörande. För några dagar sedan annonserade han dock sin comeback och gårdagens stream toppade 382 000 tittare samtidigt. Nya Twitch Prime-prenumeranter ramlade in, med uppgifter om att takten vid ett tillfälle var 4 stycken i sekunden.

Det tidigare tittarrekordet på en kanal var 245 000, vilket nåddes av kanalen Faker i början av förra året.

Har du någon som helst fakta bakom det inlägget? 29/01 Som det låter så var den ban han fick välförtjänt. Att han är tillbaka är väl inget problem bara han slutat med det beteende som fick han bannad. Man kan ju ge folk konstruktiv kritik istället för att vara ett rövhål men detta kanske bara visar att jag... 12/01 Tyler1 kör samma koncept som pewdiepie, skrikigt och högjöt det drar till sig den yngre publiken, den yngre publiken är den bästa i stream sammanhang de är de som Sub'ar och till stor del donerar mest frekvent, med mammas eller pappas kredit kort. ;)... 11/01 Ja det ser ut som att han har slutat med anabolan så hans temperament är nog lite mer normalt nu. 10/01 Att börja skrika på någon som redan beter sig som Tyler1 gjorde är ju bara ett recept på en urartning. Tyler1 är inte ett troll.. iallafall inte i dess sanna bemärkelse. Har följt honom en hel del genom åren och en sak är dock säker. Han är inte den sta... 10/01 @nils45: wat? 10/01 https://i.imgur.com/F10yF1X.png 09/01 Jopp, Overwatch är sjukt segt nu, ofattbart att det finns så sjukt mycket folk som bara vill förstöra. 09/01 Detta har tyvärr blivit standard i majoriteten av MP-spel. Kör just nu Rainbow siege och även om det finns en hel del rötägg där med så är det betydligt lugnare samt att man ser att folk blir bannade från vänster till höger hela tiden vilket är bra. För... 09/01 Bilolyckor är alltid intressanta att stanna och titta på. Nu streamar vi det. 09/01
Skicka en rättelse