Tredje betan gillt.

Den 26 januari släpps Monster Hunter: World till PS4 och Xbox One. Men innan dess får du ännu en chans att provspela Capcoms kritterdräpare utan kostnad: en tredje omgång betatestning drog igång i natt.

Liksom tidigare körs betan enbart på PS4 – inte på Xbox One, alltså. Och inte heller på pc, vilket är mer logiskt eftersom den versionen släpps i höst.

För att delta behöver du en PSN-ansluten PS4, men eftersom det inte sägs något om PS Plus får vi anta att du kan köra utan att vara PS Plus-prenumerant.

Samma klient används som för de tidigare betorna, så ingen större nedladdning krävs om du har den kvar på din konsol. Både single- och multiplayer ingår, och båda kräver att du är uppkopplad när du spelar. Betan innehåller fyra quest, där "The Insatiable Nergigante" är ny.

Betan slutar klockan 02:59 måndag den 22 januari.

Vi klämde på Monster Hunter: World strax innan jul, ett möte som fick vår utsände att kalla spelet "magnifikt". Vi håller på och jagar recensionskoder för fullt – håll ögonen öppna för vårt betyg!

Det är också en fråga som kommer upp bland spelarna då och då. En aspekt är så klart att du inte kan lalla runt for ever och planera, invänta perfekta tillfället mm. på svåra hunts utan måste fokusera på uppdraget. Det finns en "story" anledning men det... 22/01 @Hittebarn: Då blir det inget köp för min det. Håller med dej. Hatar stress och tidspress i spel. Sen tyckte jag kontrollen kändes väldigt seg. 22/01 Jag har ju inte spelat något Monster Hunter men detta ser verkligen riktigt intressant ut och alltid hört gott om serien. Men varför tidsbegränsning? Allergisk mot stressmoment och undrar varför man nu måste inkludera det? Säkert gott om tid per uppdrag... 22/01 Ja, Monster Hunter har normalt sett tidsbegränsningar på alla hunts. Dock har du mycket kortare tid här i betan än du kommer ha vid release. 50 minuter är normalt men några kan ha kortare. Detta är baserat på typ samtliga tidigare Monster Hunter. 22/01 Är alla uppdrag tidsbaserade i fulla spelet som det är i betan? 21/01 Förstår inte riktigt hypen med detta spel. Känns stelt, långsamt och inte alls så roligt. Har jag missat något? 21/01 De tidigare beta så har det varit väldigt glest med funktioner och tyckte även att alla 3 kontrakten var lite för lätta om man anpassade sig efter de byten som man hade på kontrakten. Hoppas att denna beta är lite mer utmanande än de tidigare kontrakten... 15/01 too soon jag har inte kommit över pc-släppet ännu 10/01 Grr att dom fortfarande inte ska ha någon beta på Xbox One >_< 10/01 Kanske jag testar denna omgång - låter ju spännande. Men man har ju annars tillräckligt att göra.... 09/01
Skicka en rättelse