Ett massivt onlinekrigsspel som inte bara handlar om att skjuta.

I många actionspel är du soldaten längst fram i ledet, personen som har fingret på avtryckaren och som ska se till att fienden omintetgörs. I Foxhole zoomar man ut perspektivet, inte bara till en isometrisk vy men också för att synliggöra hela logistikkedjan. Spelare behöver själva samla resurser för att kunna bygga vapen, försvarsbyggnader och allt annat materiell som kan tänkas behövas i strid. Allt detta i en beständig värld med hundratals med- och motspelare.

En första version släpptes på Steam Early Access förra somaren och har sedan dess fått regelbunda uppdateringar med nya fordon och funktioner. Det kan verka ganska krångligt att komma in i spelet för den oinvigde men det finns hjälpsamma videos för nybörjare.

Hur det väl ser ut när det blivit dags för strid visas i denna gameplay-rulle där bland annat strider med pansarfordon visas upp.

Tack till cb99 för detta #nyhetstips!
Tyckte dessa guider var så pass att jag riskerar denna "spam"? post i tråden. --- Tagit mig igenom alla guider nu, tycker de var bra och med viss humor. Lagom långa som sagt och en bra start. (tror jag) Länk, https://www.youtube.com/results?search_query... 11/01 @IluvBread, Ok, Ja nu har jag "harvat" +20 (några kvar) guider av VoxAgon som är lagom långa, så blir väl till att prova lite imorgon ser ut som kanske kan dra in ett par av de jag spelar med för detta som de flesta mp's desto fler desto roligare. -cb99 11/01 Ja verkligen, spelet är verkligen bäst när man får se över tid hur det utvecklar sig, många gånger så är man fast på samma karta i några dagar andra gånger är dom förbi under natten. Jag kör framförallt med ingame voip, men det finns en officiell discor... 10/01 Testade detta också i höstas. Verkar som att voip är ett måste för att lira detta och att ha en större grupp att lira med om man ska ha nån chans att göra nån skillnad i kriget ^_^ 10/01 @IluvBread: Låter ju unikt roligt. Dock rätt tidskrävande. 10/01 @IluvBread, + för sammanfattningen. Sitter ni på ts eller discord eller något annat? Shoppade det under rean då det verkligen ser intressant ut, och än mer efter att sett lite mer videos från spelet. Har ingen just nu i bekantskapskretsen med spelet och... 10/01 Du kliver in på en server och ser en karta, där är nuvarande 'kampanjen'. Alla maps i spelet är del av en större världskarta och varje krig utspelar sig på en av de här kartorna. (Tror det är 9 just nu, har inte räknat..) Så du väljer nuvarande stridska... 10/01 Finns många simulatorer där man inte krigar. 10/01 Tror inte det blir så roligt gameplay. Jag har en nuke! Det har jag också! ... Inte skuta på varandra? Deal? Deal! 10/01 Oh, kan du inte beskriva en typisk spelomgång. Känns lite MMO-vibbar, där man behöver farma stuff för att senare dra på dungeons. 10/01
Skicka en rättelse