Ännu ett Nintendo Direct-rykte.

Uppdatering: det är nu officiellt, Dark Souls Remastered kommer till Switch den 25 maj 2018. Källa: Nintendo Direct.

Ursprunglig nyhet: Det rykte som vi nyss skrev om, gällande en Nintendo Direct-sändning, som kanske blir av redan i dag. Och nu fylls ryktet på: om några timmar sägs Nintendo köra sin stream, och då avtäcka inget mindre än en remastrad Switch-version av Dark Souls.

Några timmar senare presenteras spelet också till PS4, Xbox One och pc, uppger källor inom såväl spelutveckling som återförsäljare till brittiska Kotaku.

Switch-versionen görs av et företag, medan övriga görs av ett annat. Spelet ska hämta ljussättningen från Dark Souls 3 och ha uppdaterade texturer, och stöd för sex spelare i multiplayer. Releasen ska ske i maj till alla plattformar, säger de än så länge obekräftade uppgifterna.

Det jag hoppas på är mer dolda vapen att hitta. Och sen att det fixar kalla på hjälp osv eller co-op funkar bättre. Sen att det gör spelet längre å att späder på dlc. Sen tycker jag att det ska hålla sig till Dark souls 1 känslan med grafiken å kontroll... 13/01 @Witchfinder: ja de ändrade det lite i 3:an där invaders är.mer som mobs än dödsmaskiner. I övrigt blir det här passande. Kom kanske 70% igenom ettan på PC med DSfix. Men spelet har en hel del skavanker så vore kul att spela en fräshare version nu när... 12/01 Ettan fungerar utmärkt på PC om du använder modden dsfix. Då låser du upp upplösningen som annars är låst till 720p och du kan spela i 60fps istället för horribla 30fps. Då blir spelet snyggast i serien. Hur tyckte du kontrollen var dålig, du spelade... 12/01 Pc-versionen för ettan var riktigt dålig enligt mej, med riktigt dåliga kontroller, grafik inställningar som inte fungerar. 2an fixade kontrollerna lite, dock så är det omöjligt att göra spelet i Fullscreen. Jag har testat de på 3 olika datorer! 12/01 Lär aldrig i mitt liv köpa denna remaster till switch. Hellre Ps4, xbox eller PC där spelet kommer gå i 60fps och inte 30 som på switchen. Men hej o hå så jag längtar till denna remaster, och det är inte ofta jag bryr mig om remasters ärligt talat. Men... 12/01 Håller med! Det känns som en lite farligare, sorgligare och mer förunderlig värld i 1:an tack vare grafiken. 2:an ser rund och snäll ut, 3:an ser standard ut. Speltekniskt så borde de ändrat så att man kan rulla i alla riktningar när man är onlockad. 12/01 Ljussättningen från Dark Souls 3 hmm.. Jag tycker typ Dark Souls 1 är snyggare än både 2an och 3an. Både i design och i "grafik". I DS1 är det mycket större kontrast mellan svart och ljusare områden och väggarna är täckta av glänsande våt mossa osv. I... 12/01 @Luciphear: Vet inte om detta hjälper dig men detta är förändringarna som hittils vad vi vet är gjorda vid detta tillfälle.. The remake runs at 1080p on the PS4 and Xbox One with 60 FPS. Native 4k resolution on PC Remaster renders upscaled 4K on the PS4... 11/01 Och här är jag en av dem som inte ens haft problem med spelen.. Sedan borde väl svåra spel passa bra för Nintendo. NES och SNES ? ;) 11/01 Krävs lite mer än bara uppdaterade texturer och ljussättning för min del. Detta låter som en rätt fattig 'remaster' enligt mig, såvida man aldrig spelat Dark Souls tidigare såklart. Detaljrikedomen mellan DS1 och DS3 är enorm. Hade gärna sett uppdaterad... 11/01
Skicka en rättelse