Självklart med en massa microtransactions.

Disney har precis avslöjat ett nytt mobilspel under namnet Star Wars: Rivals. På spelets appsida beskrivs det som ett "competitive action shooter" där spelare kan möta varandra som deras favorithjälte i Star Wars-universumet.

Innan matchen börjar får du välja upp till tre hjältar att spela som och ska därefter besegra din motståndare i en bäst av tre-match. För tillfället verkar du som spelare inte vara begränsad att välja en hjälte från en specifik sida, det vill säga imperiet eller rebellerna. Det i sin tur betyder att du i rollen som Han Solo kan laserblasta Leia i skallen medan du får hjälp av Stormtroopers.

Självklart kommer spelet med en massa lootboxes som innehåller diverse uppgraderingar till dina hjältar. På spelets appsida står det att du kan göra köp upp till 99 dollar, eller cirka 800 kronor. Tyvärr betyder det att spelet troligtvis kommer vara en ordentlig Pay 2 Win-fiesta.

Just nu kan du endast få tillgång till Star Wars: Rivals genom att göra en intresseanmälan via antigen App Store eller Google Play. Mobilespelet kommer även ha stöd för cross platform.

Skicka en rättelse
@Rh3nium: Snicksnack, allt går att uppnå gratis. Har inte lagt en spänn på det, senaste tillskottet är CLS, nuvarande gear IX och stigande. Gå med i ett gille (som också är gratis) som inte är helt puckat, så kan du låsa upp vilken karaktär som helst.... 15/01 ja, det är hyvsat latt att maxa leveln. men gear är ju galen om man har mer än 5 gubbar som man vill (nästan måste) köra på. Men visst, det går att köra utan spendera pengar, det tar bara otroooligt lång tid. Men även om man spenderar pengar, så är inge... 14/01 @SWEBarb: Tvivlar starkt att du är "maxad" lvl 85. Jag lovar du har tonvis med karaktärer som inte är lvl 85 med lvl XI gear och maxade med moddar. ;) 14/01 ingen som spelar galaxy of heroes på android? tycker det är ett kul spel o har inte lagt en krona på det än och är maxad lvl85.. 14/01 Nej hjälp vad stelt det såg ut. KotOR är och förblir det bästa Star Wars-spelet till mobiler och plattor. Och det är en PC-port från 2003. 14/01 Det värsta är att folk tydligen betalar för skiten vilket gör att det här inte är ett isolerat problem utan något som håller på att förstöra hela spelbranchen. Nu kan man knappt spela pc-titlar som man betalat för utan att de förbannade mikrotransaktion... 14/01 Var min mormor som ringde fel, hon undrade om jag ville ha fika. Sorry för det. 14/01 1999 ringde .. 13/01 Finns ju vissa F2P som funkar bra, South Park Phone Destroyer med trading inom sitt team gör inslaget av cash meningslöst (fanns ingen i mitt team som la en spänn). Lyckades själv bli legend world wide rank 450 nåt på 2 månader. 13/01 @Buio: Visserligen sant, det har varit ett sluttande plan länge. Men på tex spelfronten så har det kommit KOTOR och SWTOR som faktiskt är bra under tiden. Nu finns det ju inga ljusglimtar. Med Disney vid rodret så är det nog kört. 13/01