Disney har precis avslöjat ett nytt mobilspel under namnet Star Wars: Rivals. På spelets appsida beskrivs det som ett "competitive action shooter" där spelare kan möta varandra som deras favorithjälte i Star Wars-universumet.

Innan matchen börjar får du välja upp till tre hjältar att spela som och ska därefter besegra din motståndare i en bäst av tre-match. För tillfället verkar du som spelare inte vara begränsad att välja en hjälte från en specifik sida, det vill säga imperiet eller rebellerna. Det i sin tur betyder att du i rollen som Han Solo kan laserblasta Leia i skallen medan du får hjälp av Stormtroopers.

Självklart kommer spelet med en massa lootboxes som innehåller diverse uppgraderingar till dina hjältar. På spelets appsida står det att du kan göra köp upp till 99 dollar, eller cirka 800 kronor. Tyvärr betyder det att spelet troligtvis kommer vara en ordentlig Pay 2 Win-fiesta.

Just nu kan du endast få tillgång till Star Wars: Rivals genom att göra en intresseanmälan via antigen App Store eller Google Play. Mobilespelet kommer även ha stöd för cross platform.