Bra för oss med jättehänder.

Designern bakom Xbox dunderkontroll, Seamus Blackley, kunde på Twitter avslöja att han med hjälp av Xbox och och Hyperkin kommer återuppliva den korpulenta kontrollen.

Vi får även veta att den kommer finnas att beställa från och med mars i år för det nästa lika feta priset på 570 riksdaler.

Under en intervju med Blackley på CES berättar han också att kontrollen kommer med bumper buttons och en LED-skärm som visar det ursprungliga Xbox-introt – vilket är anledning nog att skaffa denna best.

@jOnÄTÄn: Jag vet inte hur MS ska/kan lösa det på ett bra sätt, men föregångaren 360 hade ju en enkelt lösning, kontrollen visade det visuellt genom att "player-indikatorn" snurrade, förstår inte varför MS inte kunde ha behållit den iden. Knappen hade... 15/01 @Bojkott: Har också väntat på att FZ ska skriva något om det samarbetet. 15/01 Blir ett köp, gillade originalet. 14/01 Tror inte det är så enkelt att veta hur mycket batteri du har eftersom det är vanliga lr6 batterier. Kontrollen kan veta när spänningen sjunker men hur mycket som finns kvar varierar väldigt på vilken kvalitet du köpt av batterierna. Uppladdningsbara... 14/01 Poängen är väl att jag vill ha något som visar batterinivån med streck eller helst i % men det verkar ju MS inte ha tänkt på.... Något själva kontrollen heller inte klarar av är att visa det visuellt. På 360 kontrollen så snurrar "player-ringen" när man... 14/01 Fifan, det gamla handskeppet.. 13/01 Kanske du som har kassa batterier ;) 13/01 Hm, har inte funderat över det faktiskt, tycker dom är utmärkta till den typen av spel man körde på GameCube, men att köra ett modernt FPS med dom hade kanske inte varit något höjdare då spakarna används på ett annat sätt i det fallet. Gamecuben använde... 13/01 Den appen är helt värdelös, det står alltid "medel". det säger ingenting. 13/01 Du behöver inte sätta citattecken runt hackad i det här fallet. Att göra det du menar är själva definitionen av att hacka nånting. 13/01
Skicka en rättelse