Prisa gud, vi får en clanchatt i spelet.

Att intresset för Destiny 2 har minskat råder det inget tvivel om. Efter en rätt så tråkig expansion och en hel del kontroverser med lootboxes lämnades många med en sur eftersmak i munnen.

För flera kändes det som att Bungie helt enkelt inte lyssnade eller berättade vad de håller på med. Något studion nu vill ändra på.

I ett lååångt inlägg på deras hemsida går de igenom vad de har planerat för framtiden i hopp om att gottgöra sina synder.

Några stora ändringar som kommer är en uppdatering av hur Eververse fungerar genom att belöna spelare för att spela istället för att betala. XP-systemet kommer kontinuerligt att tweakas tills både spelare och utvecklarna känner sig nöjda.

I slutet av januari kommer Masterwork Armor implementeras och en förbättring för Raid rewards. I februari får Tower äntligen en textchatt med en clanchatt planerad senare i vår följt av mer information om den nya expansionen och ett rankingsystem för Crucible.

Du kan läsa hela inlägget här.

Jag vet ärligt inte vad jag ska säga om detta: https://twitter.com/moreconsole/status/953187059933630464 Edit: för er som bara vill höra info angående Destiny 3 kan klicka här: https://youtu.be/2HmS5k69k2M?t=4m59s Called it!! 16/01 @Fleshcutter: Jag är också intresserad i The Division, är det värt? 15/01 Mycket bra uppdateringar till förra årets bästa spel. Har spelat det varje dag sedan pc släppet. Detta spel räddade min jul och kommer sysselsätta mig långt in på detta år då det helt enkelt inte finns någon vettig konkurrens just nu. Får se om Far Cry... 14/01 Tycker det är helt jävla ofattbart att de lyckats släppa en expansion före support av text chat. Känns som om jag spelar ett konsolspel på PC. Dödade hela spelet för mig och polare som jag normalt in sitter i Discord med. Har inte spelat expansionen,... 14/01 Inte en krona mer till Bungie. De spenderas på The Division i stället. De vet hur man för utvecklingen framåt i ett spel. 14/01 Jag vill så gärna att Destiny 2 ska vara mer än det är. För mig som inte har så mycket tid över att spela så passar formatet mig ganska bra, men även då blir det väldigt snabbt repetitivt, och jag har verkligen tröttnat på repetitiva spel (aka. grinding... 14/01 "Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change..." Fattar inte hur vissa personer fortfarande köper spel som dessa innan någon har recenserat... 14/01 Tyvärr så har dom redan fått mesta dels av sina pengar. 14/01 Destiny 2 är till och med en sämre kopia på många sätt. Jag känner flera som slutat spela Destiny 2 och istället gått tillbaka till Destiny 1 och har riktigt skoj där. 13/01 De ska alltså försöka rädda ett av de mest överhypade och tråkiga spelen på marknaden, genom att lägga till saker som borde ha varit med från början? 13/01
Skicka en rättelse