Första världskriget i Dices tolkning heter Battlefield 1, och en färsk nyhetsbulletin gör klart att freden fortfarande är långt borta. Inlägget berättar om den omedelbara framtiden för shootern, vi gör ett försök att att bena ut vad som gäller:

Battlefield 1 Turning Tides – Gallipoli Trial är en tidsbegränsad testversion som ger ett smakprov av den stundande Turning Tides-expansionen. Befintliga BF1-ägare får testa Gallipoli-delen av expansionen, men också kartor från de tidigare expansionerna In the Name of the Tsar och They Shall Not Pass. Trialen är igång den 16-22 januari, och kräver alltså att du äger grundspelet.

Prise de Tahure, en extrakarta som varit tillgänglig för They Shall Not Pass-ägare, blir i dag gratis tillgänglig för alla.

Hela BF1: Turning Tides blir tillgängligt för Premium-prenumeranter senare den här månaden. I ett ganska uppenbart försök att få oss att skriva fler nyheter om spelet berättar man inte exakt när förrän senare den här månaden.

Info om den fjärde och sista expansionen, Battlefield 1: Apocalypse, ska också komma senare den här månaden. Uppmärksamhetsfiskare där!