Battle Royale dansa runt giganterna.

Ingen trodde att ett spel som Battlegrounds skulle kunna trumfa spelarantalet hos giganter som Dota 2 och Counter-Strike: Global Offensive men nu rapporterar Epic att även Fortnite har haft fler online samtidigt. Nyligen nådde de milstolpen 2 miljoner samtidiga spelare vilket är mer än både Dota 2 och CS tillsammans.

Siffrorna kommer från en intervju med Rolling Stone där de också nämner att spelet har laddats ner 40 miljoner gånger. De ger dock inte någon övrig kontext till den siffran, exempelvis plattformsfördelning (Fortnite finns även på konsol) och hur många som faktiskt betalat för spelet. Battle Royale-läget är gratis men basbyggarläget där du tampas mot zombies är i Early Access.

Jag har helt enkelt begått ett misstag och citerat fel människa, redigerade bort det nu, ber om ursäkt! 19/01 Va? Jag förstår ärligt talat inte vad ditt inlägg betyder. Jag efterfrågade skäl att prova Fortnite som inte var "för det är mycket bättre prestanda än Battlegrounds" och ändå får jag såna argument. Och ditt inlägg förstår jag som sagt inte. Vem är det... 18/01 Tveklöst. Prova gånger tio. 18/01 Jag har en ganska bra dator och spelar väl på lägre high typ med ungefär 70fps och känner inte att det är problematiskt. Visst, man känner av det i vissa korta stunder, men vafan man up?? Jävla prinsessans på ärten. Känns som folk gnällt och gnällt på... 18/01 Jo det är ju rätt fusk eftersom alla andra mätningar är från enbart Steam. Vilket t.o.m i många fall utesluter att spelare på samma platform in räknas ihop, let alone 3. 18/01 Jag spelar Battlegrounds på två-tre siffrigt antal bilder per sekund så jag behöver inte prestanda som ett argument för att prova ett annat spel helt enkelt. 17/01 @didde: skulle ha varit roligare om folk byggde något. Men nu verkar det enbart konstruktioner som ska skydda för stunden (torn m.m.) De skulle kunna kunna kasta in lite element från Worms. Typ en spade att gräva ner sig med m.m. 17/01 Spelat båda och tycker båda har sina fördelar. Själv föredrar jag PUBG för att jag har fler som spelar det samt känns intensiteten bättre av någon anledning hos mig, grafiken i Fortnite är trevlig och allt men själv föredrar man PUBG. Bara bra det finns... 17/01 Spara v-bucks till super llamas eller troll truck llamas när dom går på rea. 16/01 Du tycker inte man ska jämföra prestandan? Kan säga att den absolut största anledningen till att jag inte spelar pubg så mycket mer är pga prestandan ... laggandet, fps-drops, frame-pacing eller vad det är - även om det står 144fps så KÄNNS det inte som... 16/01
Skicka en rättelse