Ikväll, 23.00 svensk tid, kommer Nintendo avslöja något. Det kommer röra sig om en "ny interaktiv upplevelse" till Switch som är "speciellt inriktad på barn och de med barnasinnet i behåll".

Nintendospel är ju inte sällan uppskattade av alla med just barnasinnet i behåll, så vi har inte så värst mycket att gå på. En animatör på Ubisoft, som lystrar till Twitter-namnet Ubi-PandaR0o och som har jobbat med Mario & Rabbids: Kingdom Battle till Switch, spär på hypen:

"Någonting kommer att hända inom några dagar, så var beredda på #Nintendo", tweetade han först ut för att tillägga att det inte nödvändigtvis behöver ha med Ubisoft att göra, men han lovar att "internet kommer att välta". Klockan 23.00 är det alltså upp till bevis.

Trots att Switch säljer oerhört bra verkar inte Nintendo luta sig tillbaka. Tvärtom. Nintendochefen Tatsumi Kimishima kallar 2018, konsolens andra år, för "kritiskt" om man vill vara med långsiktigt. Nintendo har tidigare inte velat kalla Switch för en succé – ännu. Man hoppas dock sälja totalt 34 miljoner enheter om drygt ett år, och ikväll kanske de siffrorna får hjälp på traven.