Överlevnadsspelet We Happy Few har dragits med ännu en försening. Utvecklarna berättar att de vill spendera tid på att göra om de första timmarna av spelet och huvudkaraktären Arthurs historia och att detta oundvikligen kommer att knuffa fram releasen till någon gång i sommar. Från början var det tänkt att spelet skulle släppas under april månad i år.

We Happy Few utspelar sig i en alternativ verklighet under 1960-talet i den påhittade engelska staden Wellington Wells, ett dystopiskt samhälle på gränsen till total kollaps. Sedan 2015 har spelet utvecklats från renodlat överlevnadsspel i en öppen sandlåda, till att även innehålla tre story-kampanjer - och det är den första kampanjen som just nu orsakar huvudbry hos utvecklaren.

I slutet av videologgen ovan passar utvecklarna på att visa lite nytt videomaterial från den andra spelbara karaktären Sally och hennes historia. Den tredje och sista spelbara figuren vet vi däremot ännu inget om, men vi räknar med att få höra mer om den sista kampanjen under de närmaste månaderna.