Ny milstolpe för Felix Kjellberg, trots ett år av kontroverser.

Pewdiepie fortsätter att vara den mest prenumererade kanalen på Youtube och i helgen nåddes en ny milstolpe - 60 miljoner. Bara de senaste 30 dagarna har han fått in 1,5 miljoner nya anhängare, en drömsiffra för de allra flesta som verkar på Googles videoplattform. Hans dryga 3400 videos har sammanlagt över 17 miljarder visningar.

För ett år sedan släppte Kjellberg en video där han förklarade att hans inställning till Youtube och hans "jobb" där skulle förändras. Han hade nått en punkt där han inte längre tänkte göra de videos hans fans ville se utan istället utgå från sig själv. Hela hans liv gick ut på Youtube, sju dagar i veckan, och det började påverka hans positiva inställning.

För några dagar sedan publicerade han en uppföljning på detta där han förklarar att den nya inriktningen gått bättre än väntat.

Ja, jag tror alla har gjort dumma misstag. Det viktiga är, om möjligt, att vi använder dessa för att förbättra oss och bli bättre medmänniskor. Jag får känslan av att Felix är bra på det. 23/01 så jävla bra. https://youtu.be/de_rbQGxahw?t=15m6s 22/01 Har aldrig riktigt gillat honom men ändå har det blivit att man tittat på en hel del av hans videos. Senaste halvåret har jag dock ej sett en enda och då blir det ju ej att youtube rekommenderar hans "klipp" längre. Känns bättre att lägga den tiden på... 22/01 Bra att veta: DHL är väldigt noga med detta och ser till att ta ut de avgifter som ska betalas. Andra fraktbolag har jag inte koll på. 22/01 Grattis! Jag tycker det är stor humor han emellanåt levererar. ☺️ 22/01 Jo, det vet jag, även om slumpen har låtit mig betala 100% av alla gånger tullen varit inblandad. Kunde inte få fram vilket land lurarna skickades ifrån. 22/01 gz 22/01 @Halvars90: Håller med. Börjat kolla på hans videos nu. Han spel videos där han bara skriker och dampar sig har aldrig fallit mig i smaken. 22/01 @Star Lord: Beror på avsändarland. Är det inom EU är det ingen tull. Är det från USA är det rysk roulette ifall de tullar dig eller inte. 22/01 Började också följa honom nyligen. Har inte gillat hans videos tidigare då det inte riktigt var min humor men jag tycker han har blivit roligare. Men jag ser oftast inte på dem videos där han spelar spel utan mer videos där han pratar om andra saker.... 22/01
Skicka en rättelse