Nintendo Labo var förra veckans stora överraskning i spelvärlden. Det är en kombination av kartongpyssel och Nintendo Switch, där man viker piano, fiskespön, bilar och annat i kartong, och sedan sätter Switchen på dem för att exempelvis kunna spela piano.

Olika modeller släpps i olika paket (så kallade Toy-cons) som innehåller både spel och de kartongbitar som behövs. Vid premiären i vår finns två paket tillgängliga och i USA ligger riktpriserna på 69 respektive 79 dollar.

I Sverige sätter aldrig Nintendo-distributören Bergsala riktpriser, det är upp till återförsäjarna att bestämma prislappen. Och nu har Inet satt pris på de första paketen. Icke helt oväntat verkar det bli dyrt här: 799 och 899 kronor listar man spelen Variety Kit och Robot Kit för. Och ett Customisation Set (innehåller tejprullar, stenciler, klistermärken) kostar 129 kronor.

Det kan förstås hända att Inets priser är placeholder och att de justeras (förhoppningsvis till det lägre) innan de första Nintendo Labo-kitten släpps den 20 april.