Hail to the muscles, baby!

Det har av förklarliga skäl varit ganska tyst om allas vår Duke sedan 2011 års praktfiasko Duke Nukem Forever. Något nytt storspel är inte tillkännagivet, men istället kan det gamla muskelberget göra comeback på vita duken.

Wrestling-stjärnan John Cena är tänkt att kliva in i rollen som alien-anfallarnas baneman, skriver The Hollywood Reporter. Cena har korats till mästavärldsmästare åtskilliga gånger (hur man nu kan bli världsmästare i nationella sporter...), vilket borgar för att han har muskelmassa nog att axla Dukes mantel. Han har medverkat i en rad tv-serier och filmer, t.ex. The Marine, 12 Rounds, Legendary och Daddy's Home 1 och 2. Låga betyg förenar dessa. Cena har också hunnit med en kort karriär som rappare.

Michael Bays produktionsbolag Platinum Dunes är tänkt att producera filmen, som ännu inte har en regissör.

Det låter som att Duke Nukem-filmen, om den blir av, har alla förutsättningar att leva upp till mottagandet som Duke Nukem Forever fick.

Hurra!

Tack till KloN för detta #nyhetstips!
Jo, så är det nog. Men jag tror ändå det skulle kännas märkligt med en Duke i 60-årsåldern, bara nostalgi och igenkänning räcker inte. 24/01 @Tomas Helenius: Han skulle lätt kunna spöa både mig och dig tillsammans ändå. Och är inte hela Expendables-gänget 60+? Det här kommer inte vara en film som försöker få med 15-åringar, det här kommer vara en film för oss som växte upp med Dolph, Arnold,... 24/01 Ser inte hur John Cena ska passa som duke nukem :( 24/01 Expendables in space! 24/01 Duke har Holmson twins. Cena har Bella twins. 90% av filmen castad och klar. 24/01 Denna filmen kommer garanterat bli kass. Men jag ska likt förbannat ska jag se den, på bio om möjligt. Äger ettan och tvåan original på diskett, 3d med såklart och så föreställde jag forever mest för att få bevisat att spelet faktiskt släpptes. Manhatta... 23/01 Mary och Kate Holmsom.... Really? Jisses. De höll inte igen direkt.. 23/01 Boogie (https://en.wikipedia.org/wiki/Boogie_(2009_film)) är en animerad film som är väldigt våldsam och dum. värsta macho köret rakt igenom. kolla på den under tiden :) den är på engelska. 23/01 Trodde jag skulle få tipstack men okej då :) Hoppas bara den blir dum... då kommer jag kolla :) 23/01 @Tomas Helenius: Duke Nukem är över 50 (född 1967). Så jag ser inte din poäng. :) http://dukenukem.wikia.com/wiki/Duke_Nukem_(character) När till och med våra digitala barndomshjältar närmar sig pensionsåldern med stormsteg, då får man inse att man är... 23/01
Skicka en rättelse