Rapparen kommer undan med att röka på.

I samband med att överlevnadsspelet SOS släpptes på Early Access tidigare i veckan streamade rapparen Snoop Dogg spelet på Twitch, vilket i sig inte är några konstigheter då indieutvecklare ofta använder kända personer för att marknadsföra sina spel. Däremot är det inte så vanligt att de röker marijuana samtidigt. Trots att Twitch till exempel inte tillåter alltför avslöjande urringningar är det inte emot reglerna att röka på i en stream.

I och med att Snoop Dogg bor i Kalifornien, där marijuana numera är lagligt, bryter hans puffande inte mot regelverket på Twitch. De menar dock att detta inte får vara fokus för din stream och att man precis som med alkohol måste ange att sändningen är för en "mature" publik.

Tror du missförstår Soulless. Vår syn har inget med saken att göra. Knark är slang för narkotika. Definitionen på narkotika är illegala rusmedel. I detta fall handlar det om ett förbjudet rusmedel. Så därmed är det narkotika och därmed knark. Ords betyd... 04/02 @skogsvilden: NSFW? Lugn nu :'D 04/02 Öhmm, om alltför vågade urringningar inte är tillåtet på Twitch så borde väl kanaler som Djarii inte få förekomma, eller är det att allt är fritt fram i IRL kategorin för vuxen publik? NSFW.. https://www.twitch.tv/videos/219491450 03/02 Haha, är jag hemsk om jag tycker att den här tråden är jätterolig? "KNARKBRÅK PÅ FZ!" "Vi har det senaste om dödsknarkaffären på svensk spelsajt!" -Aftonbladet imorgon? Haha 26/01 @PsyX: Som tillägg till det Calle skrev - vi på FZ-redaktionen väljer helt och hållet själva vad vi skriver om och hur vi skriver det. Ingen annan - inte Geeks AB, inte den svenska åsiktskorridoren eller antiknarkmaffian - har något med det att göra.... 26/01 @PsyX: God morgon till dig med! Jag gillar din analys av Geeks, synd bara att den inte stämmer. Visst, bolaget gör inte samma vinst som för ett par år sedan då man bara drev Sweclockers med en slimmad organisation. Idag är vi dubbelt så många anställda... 26/01 Som ni ser generera denna typ av nyheter mest klick och mest kommentarer. Geeks AB (Som äger FZ) har en riktigt stark nertrend i bägge besökare och vinst. Som bolag går det nerförsbacke. De sista Geeks AB behöver är att resten av Svenska åsiktskorridore... 26/01 Jag vet inte om jag vågar säga nåt. Varje gång jag har haft en politiskt åsikt så har jag fått en varning eller blivit bannad men kör till. Knark i min mening ett öknamn färskingar brukar kalla alla former av olagliga beroendeframkallande substanser för... 26/01 Kunde inte ha sagt det bättre själv. Jävligt skön beskrivning av våran favoritblomma. :) 25/01 Twitch tycker det är ok med Cannabis om det är ok i det land/stat som det sker i. Men dom är däremot helt emot att någon visar brösten även om det är lagligt i det land det sker i. Så det jag ställer mig frågande till är dubbelmoralen. Sverige kommer... 25/01
Skicka en rättelse