Det finns rollspel också.

De svenska strategirävarna Paradox står i centrum hos välgörenhets-spelbutiken Humble Bundle. Man kör en två veckor lång rea, där en del av pengarna i vanlig ordning går till välgörenhetsprojekt, och aktuella spel är bland annat Stellaris, Pillars of Eternity och Hearts of Iron.

Man erbjuder olika spelpaket på olika prisnivåer. För 1 dollar får du Cities in Motion 2, Magicka 2 och Majesty 2 Collection. Om du betalar mer än gemene köpare – i nuläget 7,23 dollar – får du även Crusader Kings 2, Pillars of Eternity, Hearts of Iron 3 Collection och Europa Universalis 3 Complete. För den hiskeliga summan 12 dollar får du även med Stellaris, och värdet av samtliga spel ska vara 239 dollar. Du kan som vanligt också välja att betala mer än de föreslagna priserna om du så vill.

Humble Paradox Interactive Bundle 2018-rean pågår i 13 dagar till.

@jonis: Ja, det är "bara en tur till" stuket på spelet och plötsligt sitter man där kl 5 på morgonen och undrade vart tiden tog vägen. Men man måste ju bara spela lite till för att bygga klart x eller forska fram y, det kan ju inte ta så lång tid? Men... 25/01 Ni som säger att Stellaris är det bästa som har hänt inom rymdspel kan inte ha spelat många rymdspel. Det ser bra ut, flyter på bra och är lagom svårt. Men inte fan finns det saker att göra. Efter 100 år ingame har du upptäckt hela galaxen, sitter låst... 25/01 När det gäller Stellaris har en som kallar sig ASpec gjort ett par rätt underhållade videos kallade Salvage Sunday. Han tar emot savefiler från folk som misslyckats med sina spel och försöker rädda situationen. https://www.youtube.com/channel/UCFkv_BAbj... 24/01 Japp, den kommer antagligen hyfsat snart. Men inget releasedatum än. Samtidigt med DLC Apocalypse kommer också en gratis patch kallad "Cherry" eller v2.0. Den kommer innebära stora förändringar i hur Stellaris fungerar i och med kontroll av systemen,... 24/01 Aj! Det låter lite som Civilisation det där. :P 24/01 Det enda negativa med Stellaris är att man glömmer bort tiden när man spelar och vips är den 4 på morgonen och man ska gå upp om 2 timmar för att åka till jobbet. 24/01 Stellaris är mästerligt. Apocalypse är nästa expansion som släpps och kommer i början av 2018. Dock så är Pillars of Eternity värt pengarna även det. Del två av det spelet kommer i år och fortsätter storyn där ettan slutade. (Deadfire). 24/01 @Nocturnal77: Jag kan inte styrka det mer, men det är en av de bästa rymdsimulatorerna jag spelat, och troligtvis som någonsin gjorts. Körde vanilla en hel del, men expansionerna är värda det lilla de kostar :) 24/01 Tack @Makkapakka @Chromag @Wookiee Då kanske man slår till och kör lite Stellaris. :) 24/01 @Nocturnal77: Även om det är lätt att lägga ner tillräckligt många timmar för att göra spelet prisvärt i originalpris tycker jag Stellaris är lite tamt jämfört med andra Paradox titlar. Däremot är det ju Paradox så det kommer förbättras konstant, även... 24/01
Skicka en rättelse