Ghost Recon: Wildlands är ett spel som jag spenderade en hel del tid med förra våren och som jag hade rätt så skoj med. Men uppdragen blev snabbt enformiga och variationen fanns liksom inte där.

Men Ubisoft lyckades än en gång göra en Ubisoft och blåsa nytt liv i spelet genom fortsatt stöd och ett genom att slänga in ett väldigt underhållande flerspelarläge i form av Ghost War.

Mot slutet av denna månad så kommer man försöka engagera spelets spelare ännu mer genom att, i samband med Extended Ops-uppdateringen, introducera något som de kallar för Battle Crates. Battle Crates är mer eller mindre lootlådor där man slumpmässigt får föremål som man sedan kan använda i spelet. Det kommer finnas specifika lådor för kampanjen och lådor som man kan använda i Ghost War (flerspelarläget). Dock kommer man kunna använda många av föremålen man får i båda spellägena.

Ubisoft lovar att det endast kommer handla om kosmetiska föremål och att inga dubbletter kommer delas ut. 400 Credits kommer de att kosta och alla spelare kommer få två gratislådor genom Ubisoft Club när uppdateringen väl släpps.

Vill man ha något från lootlådorna men inte vill chansa så kan man köpa samtliga föremål, förutom ikoner, direkt från spelet interna affär.