Är det dags att ge Fen'Harel vad han förtjänar?

Den som väntar på livstecken från nästa Dragon Age kan korka upp sprattelvattnet. I ett Twitter-inlägg signerat Biowares Mark Darrah pratas inte bara Anthem (och Barcelona, men det är irrelevant!), utan även en kort blänkare om Dragon Age. Darrah är ansvarig prodcent för serierna, och säger kort och gott att "Anthem kommer härnäst, men båda två är på gång".

Det är egentligen allt. Vad det kommande spelet handlar om eller ska heta förblir höljt i dunkel. En gissning med rätt låga odds är dock att titeln fortsätter efter DLC-paketet Trespasser till Dragon Age: Inquisition, vilket slutade med en prima cliffhanger – och (spoiler!) avhuggen arm, om minnet inte sviker.

En annan gissning/förhoppning är att vi får smygpremiär av titeln under årets E3-mässa.

Alltså jag förstår var du kommer ifrån. Jag har själv spelat RPG på dator sen Gorbatjov var chef i Sovjetunionen. Jag körde också DA:O på PC först, när jag sen blev med konsol skaffade jag Ultimate Edition och körde igenom hela rasket på Nightmare, 100%... 25/01 Klarade inte av Inquisition alls. Inte ofta jag avbryter spel jag påbörjat men jag la av efter 3 timmar efter att ha insett att jag satt och spelade vad som kändes som ett single player-MMO. 25/01 Inte direkt oväntat men hoppas verkligen de går tillbaka till rötterna nu, ettan var mästerlig tvåan var helt okey, av vad jag minns då det var väldigt länge sedan jag spelade det. Men del tre i serien sög riktigt hårt. Ytterst liten chans att de kommer... 25/01 Da: Origins på konsol går INTE att jämföra ens lite med PC då det va så nedskuret så det va läskigt (Spelade det hos en polare). Konsolversionen va skapat runt action o inte micro management som du va tvungen att använda dig av ganska ofta på PC version... 25/01 Tycker förvisso att både senaste dragon age och Andromeda var riktigt bra spel. Ser gärna fram emot ett nytt DA! Har faktiskt mer kärlek för ett rollspel med relationer till karaktärer än att ha en öppen värld som skyrim utan någon som helst känsla från... 25/01 Åh, vad kul! :D Ska bli härligt att gå tillbaka till Thedas och äventyra. Ska bli intressant och se vilket stridsystem de väljer, vart lite olika till alla spelen. Spännande! 25/01 Gött. Gillade Inquisition skarpt. DA 1 var väl ok, likaså DA 2. 25/01 Ja bygger de ett nytt Dragon Age får de kasta bort hela fightingsystemet de byggt i 2an och 3an för det är så uselt att jag får dålig smak i munnen då jag tänker på det. De gjorde systemet sämre i varje del , tillslut stängde jag av svårighetsgraden för... 25/01 @Ahris: Största begränsningen med konsoller är målgruppen för konsoller. 25/01 Väntar fortfarande på en riktigt Dragon Age 2, dvs DA:O 2. Inq var väl.. okej men inget att skriva hem om imo men den åsikten verkar vara i minioritet så blir väll ett Mass effect andromeda spel med svärd å en jävla masa lootboxes.... :( 25/01
Skicka en rättelse