Ubisoft meddelade nyligen man kommer släppa tre nya utgåvor av Rainbow Six: Siege. I samband med det så höjer man även priset på spelet vilket ju är lite fascinerande. Förutom det så har utvecklarna bekräftat att spelet kommer få stöd för både Xbox One X och PlayStation 4 Pro.

Utgåvorna heter Advanced Edition, Gold Edition samt Complete Edition och alla kommer släppas den 13 februari.

Advanced Edition (59,99 dollar) kommer innehålla samtliga banor samt spellägen och det tar standardtid att låsa upp karaktärerna. Förutom det får man även 600 Rainbow Six-credits och tio Outbreak Collection Packs. Denna utgåva är väl mest lik den man kan köpa i butik nu för mellan 200-300 kronor.

Gold Edition (89,99 dollar) innehåller allt som Advanced Edition innehåller men då även ett säsongspass för Year 3-materialet.

Complete Edition (129,99 dollar) innehåller allt som Gold Edition erbjuder och samtliga 16 karaktärer från Year 1- samt Year 2-expansionerna.

Spelets Starter Edition (14,99 euro) kommer finnas kvar på Steam. Denna utgåva är lite billigare men då tar det väldigt mycket längre tid att låsa upp spelets olika karaktärer.

På tal om Rainbow Six: Siege så bekräftade Ubisoft nyligen att man kommer ge spelet stöd för Xbox One X och PlayStation 4 Pro. När detta kommer ske är tyvärr oklart just nu men man får väl hoppas att det sker så snabbt som möjligt.

Märks att du är mer av en CS/COD-spelare än några taktiska realistiska shooters. 19/02 Och varför tror du dom tog bort det med ett skott och så haltar du? Spelbarhet och balans mellan olika klasser. Ingen vill dö av bara ett skott i buken när alla i detta spelet har en typ av skyddsväst vare sig det är en light, medium eller heavy. Det... 29/01 Om man går efter Videon (https://www.youtube.com/watch?v=BkXf7XZtaCE&t=126s) som jackfrags gjorde på youtube så var det snack om 8 ppl Coop (2 team som hjälps åt?) och singleplayer på det. Tänkte köra en Edit o länka en länk som jag hitta på reddit igår... 28/01 Okej båda Raven och Siege är långt ifrån Cod så blev lite förvånad att du ens nämnde Cod som en jämförelse så var lite tvungen att fråga vad du menade. CS hade varit en mer logisk jämförelse om man nu ens kan jämföra Siege med något spel. 28/01 @PeterMagnusson84: Jämför med Raven Shield så är Siege mer av en cod-kopia än ett faktiskt Rainbow Six. Raven Shield var på riktigt långsamt och djupt strategiskt. Bara en sån sak som en skottskada fick dig att halta. Extremt lite krävdes för att dö.... 28/01 Blir lite nyfiken på varför du väljer att jämföra det med Cod? Siege är långsamt och taktiskt medans Cod är raka motsatsen. Finns det några likheter mellan dessa två? 28/01 Ready or Not ser sjukt bra ut. Vet du om det blir ett singleplayer läge också.? Jag vill ha ett SWAT 4 liknande läge då jag aldrig lirar multiplayer. Vet du när det kan komma ungefär? 27/01 Va? Hurdå? 27/01 @Yang_Unchained: skönt att kanske kan vara till hjälp ibland. :-) 27/01 Jättebra att spelet kostar en del. Får ju eventuella fuskare att tänka till en extra gång, som kanske t.o.m börjar fokusera på att förbättra det de är dåliga på. 27/01
Skicka en rättelse