Skäl att återvända till Assassin's Creed Origins?

Får det lov att vara extra mycket sand till din Assassin's Creed Origins-meny? Grattis, då kan vi glädja dig med att Origins får ett new game plus-läge. Det avslöjar community managern Dominik Voigt via Reddit: "New Game plus är på gång. Snart kommer vi berätta mer om detta."

New game plus innebär att spelare som klarat spelet kan börja om med bibehållen utrustning och förmågor. Läget kan skilja sig en del åt i olika spel, så det återstår att se hur det blir i Origins.

Stortitlar som på senare år haft new game plus är bland andra Final Fantasy XV och Horizon Zero Dawn, och det är ju alltid trevligt att ha skäl till att återbesöka sina favoritspel; mervärde™.

Så att folk ska köpa mer lootboxes alltså 31/01 Perkele, lyckades jag inte flyga under radarn. Nej men jag är en av de färre som gillar detta företag faktiskt. Speciellt detta AC som är bäst i serien, imo. Förresten, vad betyder (Y). Kan inte dessa symboler o emojis. Du kan skicka ett "PM" om du inte... 30/01 Spelet var grymt och jag klockade på 73 timmar och 95% completed när jag avinstallerade det men jag hade nog inte orkat köra allt en gång till. Inte ens sugen på DLCn just nu. 30/01 Återvänder om det bjuder på nya utmaningar och innehåll à la Witcher 3. Om det är samma upplevelse rakt av väntar jag nog ett tag till och köper DLC-paketet när jag får en ledig helg. 30/01 För mig kändes spelet alldeles för repeterande, Varje område jag kom till så gjorde jag allting 100%, i slutändan ville jag spy när jag upptäckte en massa läger med två eller tre spjut. Oavsett, det är ett riktigt bra spel må jag säga. Flöt på extremt... 30/01 Riktigt sugen på detta. Blir att haffa på nån bra rea. 30/01 Krävs mer än att kunna spela assassin's creed. Svar på OT frågan: Nej, kommer inte lira origins mer. Räckte med 50 timmars the witcher 3 wannabe lekpark i "egyptiska sommarlandet" 29/01 @CARTMAN: Jobbar du för Ubisoft? Om inte så kanske du skulle börja med det, du verkar ha vanan inne. (Y) 29/01 Instämmer helt med dig. Lirade ut det till Steam och klockade in på 138 timmar. Det säger en del. Tänkte shoppa season pass när allt material är släppt i mars men är endast intresserad av story DLC paketen. Har upptäckt att det då är billigare att köpa... 29/01 Skaffade det igår och har spelat en del nu. Helt fantastiskt spel i mitt tycke, och ser fram emot resten! 29/01
Skicka en rättelse