Bethesda bjuder på postapokalyptiskt rollspelande på Xbox One och pc.

Fallout 4 fyllde två år i november och har du inte redan testat det är det hög tid, särskilt när Bethesda bjuder in till gratistest i helgen. Från den 1 till 4 februari är det fritt fram att testa det postapokalyptiska rollspelet på Xbox One och pc. Skulle du fastna kommer spelet, och dess expansioner, vara rabatterade under perioden.

Trots att spekulationerna kring nästa del i serien är många har inga konkreta bevis läckt ännu. Kanske gör Bethesda likadant som förra gången, annonserar ett nytt spel på E3 som börjar krängas redan ett par månader efter. Om vi skulle gissa blir det en titel som grundar sig i Fallout 4 men som skruvar till konceptet en smula, som New Vegas gjorde med Fallout 3. Ingen skulle nog bli ledsen om det är Obsidian som ligger bakom titeln.

Jag förstår dig, jag är ingen ägare utav VR pga just detta jag väntar tills spelen och tekniken har lagt sig lite och det är bättre kvalite/fps/hz på spelen. 2år är nog rätt lagom, finns massa intressanta spel på steam som varit VR only :) 30/01 Är också Xbox One X Enhanced. 30/01 Fallout 4 är riktigt bra! Gillar man FPS öht får man absolut inte missa detta, love it =) 30/01 Fallout 4 VR är redan släppt, men bara för Vive användare. Har ett par tusen buggar men skall vara väldigt inlevelsefullt. Mycket underhållande youtube video ang detta: https://www.youtube.com/watch?v=6-JD18kS0GQ 30/01 Fallout 4 är inte släppt än. De har bara släppt Skyrim VR, vilket var pengar i sjön både för Bethesda och de som köpte det, men å andra sidan tog de med sig många lärdomar därifrån som kommer till nytta för Fallout 4 VR. På samma sätt som hela denna gen... 30/01 Så det är alltså inte gratis med Fallout 4 VR denna helgen? 30/01 Stämmer absolut att det inte är nån mening att vänta på Fallout 4 VR, kör det nu istället, men på PC med handkontroll så du kan maxa grafiken. På PS4 ser det inte så bra ut. Är ingen speltorka "just nu" dock. Både monster hunter W & kingdcome come D slä... 30/01 @FuzioN: Nja mina problem beror på spelmotorer(om t.ex FO motorn inte klarar av hög fps) och hastigheten på utvecklingen av komponentmarknaden. HL2 tyckte jag var rätt okey VR(lite småförbättringar hade varit trevligt men jag tycker fortfarande att det... 30/01 Köpte spelet häromveckan på Steam. Riktigt snuskig konsolport, vilket är tråkigt för det drar ner känslan rejält. Dessutom extremt buggigt vilket är helt oacceptabelt om man spelar Survival mode där man får spela om ganska mycket om man skulle dö eller... 30/01 Som med alla Bethesda sandlådespel är det klart bättre med modifikationer, och är det en specifik mod som sticker ut över alla dom andra så är det galenskapen som kallas Sim Settlements. Annars är det i högsta grad en ren smaksak, modden live dismemberm... 30/01
Skicka en rättelse