Göteborgsteamet hyllar istället utgivaren.

Fe utvecklas av Zoink, men ges ut av EA som det första spelet under EA Originals, som är speljättens indiesatsning. Spelets regissör, Andreas Beijer, berättar för Wccftech att EA inte har lagt sig det konstnärliga och att de varit "otroliga" (vilket han inte får betalt för att säga).

It has been amazing to have them onboard actually. I understand it might sound like I’m paid to say this but that’s the honest truth. They have provided so much help without meddling with the artistic vision of the game and it has been fantastic for us to be able to use their experience and knowledge of making and publishing games.

Beijer säger i samma intervju att äventyret ska ta 7–8 timmar, men längre om man vill leta upp alla hemligheter. Fe släpps 16 februari till pc, Playstation 4, Switch och Xbox One.

Sant. Och allt behöver ju inte vara positivt för att man ska tycka att något är bra. Bara det positiva överväger det negativa :) 31/01 Verkligheten tenderar att vara något annat än det svartvita språk alla för sig i på internet. 31/01 Skulle inte förvåna mig om det trots allt smugit sig in någon liten mikrotransaktion här eller där. 31/01 Till och med Josef ”Fuck Hollywood” Fares säger ju att EA är ett bra företag så det kanske är olika chefer eller avdelningar som är olika bra. 31/01 "I understand it might sound like I’m paid to say this..." Indeed it might. 31/01 Ooooo... myyys pys... Det är som Ori and the blind forest i 3D, men utan strider... Vad gäller att de säger att de är förtjusta i EA, vore ju konstigt om de sa något annat. Det är väl klart som tusan att de säger att de är nöjda så länge de blir finansi... 30/01 De körde både Bullfrog och Westwood i botten, de har bränt sin karma för all framtid i mina ögon. 30/01 Eller så är det kanske bara simplare än så för dom; De är nöjda, helt enkelt. Tycker inte de smörar nödvändigtvis, de säger bara hur de upplevt det hela? Olika tolkningar, kanske. Jag kan definitivt förstå att folk kan avsky EA men ibland tror jag nog... 30/01 "I understand it might sound like I’m paid to say this but that’s the honest truth." Var väl ungefär så här både Bioware och DICE uttryckt sig också. O Bullfrog... O Westwood... O Origin... O Pandemic ... Rätt säker på att Mythic Entertainment också sa... 30/01 Fe är ett jävla indiespel, det är mindre än fickpengar för EA. Såklart de inte bryr sig om att styra om det går bra eller dåligt när budgeten är så minimal. Däremot är de där och håvar in pengar om indiespelet skulle bli en megasucce som händer ibland.... 30/01
Skicka en rättelse