Bandai Namco släppte nyss tre nya videoklipp från sitt kommande spel Code Vein där man får se lite mer från spelets olika områden.

Klippen visar tre av spelets områden och är heter City of Falling Flame, Ridge of Frozen Souls samt spelarens hembas. I sin hembas kan man, bland annat, kan uppgradera sina vapen och njuta av sin Domino’s Pizza-skylt.

Code Vein kan väl lite slarvigt beskrivas som Dark Souls fast i anime-stil, något som i alla fall jag inte tycker låter helt fel. Spelet släpps till Playstation 4, Xbox One och Windows någon gång under 2018.

@Dave Lister: Mjo, jag är bevandrad i Anime och Manga kulturen och vet att det finns en hel del absurdum där med, men jag är väl lite mera av gamla skolan, för jag kan inte minnas att tex Ghost In The Shell var så överdimensionerat. Men men, var väl bar... 01/02 För att vara anime-stil åt det lite extremare hållet är dom helt normalt proportionerliga..vilket är helt sjukt. I var och varannan anime (ja, anime, inte hentai) har tjejerna sådana bröst innan dom ens kommit in i puberteten >_< 01/02 @rickuz: Verkligen inte feministisk tanke jag hade, mer att hur tänkte designerna där? Det ser ju helt absurt ut, dom kunde väl tona ner de en storlek eller två? Bryr mig inte överlag men tycker det ser lite absurdt ut, karaktären ser inte propertioneli... 01/02 https://media.giphy.com/media/SRZsr9Gh75Tgs/giphy.gif 01/02 Haha detta kvinnliga karaktärer.. det blir ju absurt 01/02 Föredrar små bröst men igentligen så spelar det ju ingen roll! Bra att variationen på bröst i media och anime är så stor nu för tiden så att ingen störs i onödan. 01/02 Härlig hembas, verkar dock tyvärr vara en sån hembas där alla funktioner utom att gå jättelångsamt inaktiveras. Synd att man ska kompensera för ett träffsystem som inte verkar vidare fysiskt genom att ha visuella effekter och kung fu-utrop från karaktär... 01/02 Har aldrig gillat japanska spel pga för jävla dålig speldesign (karaktärerna har babyface eller ser ut som pojkbandsmedlemmar och kvinnorna har överdimensionerade bröst etc). Det här spelet cementerar bara min misstro ytterligare. :D 01/02 Vad är det med japaner och överdimensionerade svärd och andra tillhyggen? Är det någon form av penisförlängare som skjutvapen är för Texikaner? Ser förjäkla pantat ut. 01/02 Ja, precis vad jag också brukar tänka på varje gång jag ser ett par välbyggda kvinnobröst. Ack ja, dessa ryggproblem och huva så abnormt. Skämt åsido, feministpropagandan har satt sina spår i vissa. 01/02
Skicka en rättelse